Kirjoittanut HM | 18 helmikuu, 2009

Uskotteko maahisiin? – Keskustelu maahisen kanssa


Itse olen aina ollut skeptinen tietoon peikoista, maahisista, tontuista ym. kun yleensä minulle kerrottu, että ne ovat vain taruolentoja. Mistä nämä tarinat sitten ovat lähtöisin? Onko peikkoja tai maahisia olemassa? Miksi maahiset himoitsevat kultaa? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen vastaa maahisena/peikkona esiintyvä olento, johon olin telepaattisessa yhteydessä.

Keskustelun kokonaisuudessaan voitte ladata täältä.

Kesto n. 20 minuuttia.

Keskustelustani pystyy aistimaan aika hyvin millaisia keskusteluja käyn erilaisten olentojen kanssa. Monesti keskusteluja en pahemmin edes kirjoittele ylös ja osa tiedoista, sekä keskusteluista unohtuu. Mahdollisesti tällaisia äänityksiä teen kuitenkin tulevaisuudessa lisää, varsinkin jos kuuntelijoita löytyy.

Oma mielipiteeni on se, että ainakin keskustelu tuntui itsestäni aidolta ja olennosta tuli hyvin positiivinen ja humoristinen fiilis. Mitä mieltä te olette? Voitte esittää myös lisäkysymyksiä aiheeseen liittyen.


Responses

 1. Aika ei juuri nyt riittänyt kuuntelemaan loppuun asti, mutta mielenkiintoinen keskustelu kyllä oli… 😀

 2. Todella mielenkiintoinen. ;o Joo ja aika humoristinen veikko 😀 ”huijasin tää oli ihan random juttu”, hahaah… :’)
  muitakin keskusteluja esim henkiolentojen kanssa olis mahtavaa. :3

  btw miten tämmösen yhteyden saa aikaseksi? kiinnostaa nimittäin hieman. 🙂

 3. kyllä tosiaan juu itsekkin kuuntelisin mielelläni, jos esim. jonkin henkiolennnon kanssa tämä onnistuisi…?:D

 4. puhuiko tämä maahinen sinun kautta? ei kuulostanut kovin viisaalta kaverilta, tarkoitan siis että ei ainakaan mitään kovin muinaista tietoa tuntunut sisältävän tämä keskukstelu.

 5. Katsotaan jos saisin jotain muuta keskustelua aikaiseksi. Onkos mitää toivomuksia tähän liittyen? Esim. keskustelukohdetta ja kysymyksiä…

  PS. Kuten videolla kerroin, niin maahinen puhui kauttani. Eipä kauhean muinaisia salaisuuksia paljastanut ei. Enpä tosin sellaisista kysellytkään. 🙂

 6. Tuskin maltan odottaa että pian kuulen keskustelun! 😛

 7. Juttelin pikaisesti tuossa taas yhden maahisen kanssa ja hän kertoi jotain ilmeisesti alkemiasta.

  Sain seuraavat ohjeet miten voi valmistaa hänen mukaansa kultaa:
  Vettä, Sulfuria (en tiedä onko tuo oikein), jotain sinistä happoa (jonka kemiallista tms. nimeä en tiedä) ja hiekkaa. Näitä pitäisi ilmeisesti jotenkin kuumentaa ja sulattaa (joku vaihe pitäisi suorittaa mahdollisesti tätä ennen), jolloin saisi aikaiseksi lopulta sulaa kultaa. Joku kemisti voisi kommentoida tuohon tarkemmin, että saako noilla edes mitään aikaan. 😀

 8. No toivomuksena olisi, että pitäisit yhteyttä johonkin kuolleeseen.
  Joo oletkin ehkä jo ollut yhteydessä kuolleisiin…? Mutta voisit kysellä miten tämä kuoleman jälkeinen elämä toimii…:D
  Ehdotuksen heitin vain.:)

 9. Voi veljet, alkaa mennä mielenkiintoiseksi! 😛
  Haluan kuulla lisää näitä nauhoja jos sopii 🙂

 10. Kylhä tossa pari kertaa pääs repeemään ;D hauska keskustelu tuntu olevan. ois kiva tietää kuinka vanhoiksi he elävät ja kuinka pitkiä he ovat. ja että voisko heitä joskus nähdä paljaalla silmällä

 11. Vau! Miten saat yhteyden maahisiin? Olis mielenkiintoista kokeilla itsekkin. Voisit kysyä miten meidän pitäis hoitaa tätä maapalloa, onko heillä jotain suurempaa viisautta ja haluaako he meidän auttavan heitä jotenkin?
  Kiitos, lisää näitä!

 12. Mielestäni kullassa ei ole sulfuria. Ei kyllä taida olal vettäkään. Sitäpaitsi, vesi haihtuisi viimeistään kuumennusvaiheessa. En tajua miksi sitä siis tarvittaisiin. Kulta on metalli, hiekka on monista mineraaleista ja kivennäisrakeista koostuvaa maalajia. Kullassa ei ole hiekkaa. Jos teet kultaa, ei siinä saa olla mitään ylimmääräisä lisäainesosia. Että semmoinen maahinen.

 13. On tietääkseni mysteeri miten kulta muodostuu luonnossa. Alkemiassa kuitenkin saadaan toisista aineista erilaisin prosessien avuin jotain muuta (lopulta kaikki on vain atomeja).

  Eikös kemiassakin aineiden ym. teko perustu tähän, että niistä saadaan jotain muuta aikaan mitä aluksi oli. ”Kemia on aineen koostumusta, ominaisuuksia ja muuttumista tutkiva tiede[1]. Kemia tutkii aineiden rakennetta ja käyttäytymistä sekä etsii keinoja aineiden tunnistamiseksi ja valmistamiseksi”. Nesteistä voidaan saada kaasuja jne. Tiesitkös muuten, että ikkunoissa mm. on hiekkaa? Olisi mukava päästä kokeilemaan noita aineksia jossain laboratoriossa ja kokeilla toimivatko vai eivätkö, mutta puutteellisilla tiedoilla olisi vähän vaikea tehdä mitään.

  Toki on myös mahdollista, että maahinen huijasi…

 14. repesin, oks tää joku vitsi xDDDDDDD

 15. Mukava, että tykkäsit. Huumoria pitää aina olla. 🙂

 16. Skeptisenä ihmisenä voitte varmaan ymmärtää, että on hyvin vaikea lähteä uskomaan, että olisi ylipäänsä ollut mitään yhteyttä maahisiin. Jos maahinen puhui totta, niin kirjaappa ainekset ylös ja lähde kokeilemaan. Kumarran kyllä syvään jos onnistut 🙂

 17. Skeptisyys on aina hyvästä. Niin kuin varmaan huomaatte, niin aika skeptisesti lähdin itsekkin liikkeelle, vaikka se yhteys itsessään onkin itselleni se paras todiste. Henkilökohtainen kokemus on omasta mielestäni aina se vakuuttavin asia kuitenkin, vaikka 100% varma en voi olla, että juttelin maahiselle. Enkä voi olla ihan 100% varma siitäkään, että maahinen olisi puhunut totta. Silti pidän yhteyttä ja kokemusta aitona, koska tunnen sen vahvana rakkauden energiana joka yleensä itselleni välittyy telepaattisista yhteyksistä. Kiitän Regendos mielipiteestäsi, pysy omana itsenäsi ja pohdi asioita skeptisesti jos se on sitä syvintä itseäsi. Onnea omalla matkallasi.

 18. Voi hyvänen aika…

 19. ei kai ne maahiset oo sitä väkee joka kivitää pikkulapsii ja kulje sivutain

 20. kysy seuraavaks onko lohikäärmeitä ^^ ota yhteys johonki tonttuu^^

 21. muuten oli mielenkiintoinen en ees poistanu koneelta ^^

 22. Mutta eihän kullassa ole absoluuttisesti mitään muuta kuin kultaa. Se on alkuaine nimittäin.

 23. hehe just

 24. käsittääkseni kultaa pystytään nykyisin kunnollisilla välineillä valmistamaan esim. platinasta, mutta ei ole kovin kannattavaa.

  kuitenkaan mikään normaali ”lisää vettä, kuparia, rikkihappoa ym. ja keitä” ei varmasti toimi.

 25. Hmm.. tosi jänskä. Aika ärsyttävän olonen maahinen kyllä ”anteeksi huijasin, hehehe..”. Mutta niin niin oon tässä miettiny että kun jos tämä menninkäinen puhuu sinun kauttasi.. mitenhän tämän kysymyksen nyt kirjottais.. niin tuleeko nämä sen vastaukset vaan sun suusta? Silleen että pystykkö ite keskeyttään sen sen puheen tai jotain? Tai miten tää ääni tuleeko se vaa niinku että alkaako suu vaan käymään yhtäkkiä vai mitä siinä tapahtuu kun se vastaa sinun kautta? Toivottavasti tuosta nyt ymmärsi mitä ajoin takaa. Mutta kiitos mielenkiintoisesta keskustelusta.

 26. Joo vastaukset tulevat suustani. Tavallaan ne tulee tunteina, sekä ajatuksina ensin ja sen jälkeen tulevat lähes samantien spontaanisti ulos. Pystyn kyllä halutessani keskeyttämään puheen, joten olennoilla joille keskustelen ei ole minuun täyttä valtaa. Olen itse myös täysin tietoisessa tilassa.

 27. Kuulin, että kultaa voi valmistaa malmista. Liotusta, polttamista ja sekottamista yms. kemikaaleja kuten vetysulfidia (joka on sinistä). Noilla saadaan aikaan kultakloridia, mistä voi tislata kullan. Kultaa käytetään mm. elktroniikassa…

  Näin kertoo wikipedia kullan valmistuksesta:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kulta

  Ja tässä lisää:
  http://www.tiede.fi/keskustelut/tekniikka-ja-energia-f1/raaka-aineiden-valmistaminen-mahdollista-t37636.html

 28. Nyt kun puhutaan kullan valmistuksesta niin siinä lähinnä tarkoitetaan erilaisista malmeista saatavan kullan erottelumenetelmistä. Ei siis varsinaisen kulta-atomin muodostamisesta, siinä o pojat ja tytöt vissi ero.

  Kulta siis on jo siinä louhitussa kivi malmissa, ihan muodostunut maassa aikojen saatossa, siinä missä muukin malmi muodostuu, ei se mikään mysteeri wespa ole….

  Joten älkää nyt alkako pokkana väittää jossain yläasteen kemiantunneilla että osaatte valmistaa kultaa tyhjästä hiekan, rikin ja veden avulla, saatatte itsenne naurunalaiseksi.

  Olen ammatiltani laborantti ja tiedän että tuosta seoksesta ei kemiallisesti muodostu yhtään mitään vaikka kuinka keitätte

  Nykyaikana hiukkaskiihdyttimillä saadaan muista atomeista muokattua kulta-atomeita, mutta se ei ole läheskää kannattavaa puuhaa koska se syö niin paljon energiaa että kustannuksissa siitä ei päästä voitolle.

 29. ”Kuulin, että kultaa voi valmistaa malmista. Liotusta, polttamista ja sekottamista yms. kemikaaleja kuten vetysulfidia (joka on sinistä). Noilla saadaan aikaan kultakloridia, mistä voi tislata kullan.”

  Ja koska oon tällänen pilkunviilaaja mun o pakko korjata, otit varmaan vahingos väärin tän mutta:

  Silloin kun se malmi reagoi korkeassa lämpötilassa kloorin kanssa, malmissa oleva kulta muodostuu kultakloridina, joka puolestaan pelkistetään vetysulfidilla (oletettavasti liuoksena?, kaikille tuttu kananmunapierun hajuinen kaasu, myrkyllinen) jolloin saadaan kultasulfidia vetykloridissa, eli suolahapossa (HCl).

  En pysty varmaks sanomaan että onko kultasulfidi sakkautuvaa tuossa lioksessa mutta jos on ni sitten se voidaan suodattaa ja siitä sulattaa jolloinka saadaan se kulta erilleen 🙂

  sori nyt täst pätemisest

 30. Kulta siis on jo siinä louhitussa kivi malmissa, ihan muodostunut maassa aikojen saatossa, siinä missä muukin malmi muodostuu, ei se mikään mysteeri wespa ole…

  Sitten voitkin kertoa miten se kulta on muodostunut siinä malmissa ja mikä luonnossa on saanut sen aikaan? En tiedä onko tämä yleinen mysteeri, mutta itse en ainakaan tuota tiedä.

  Tuossa kullanvalmistusviestissähän puhuttiin sulfurista ja sinisestä aineesta, joilla ilmeisesti tarkoitettiin tuota vetysulfidia, jota siis käytetään kullanvalmistusprosessissa. Tuossa tarvitaan wikipedian mukaan myös liuotusta, joka sopii taas hyvin tuohon vesi kohtaan. Ja eikös malmi ole maa-ainesta/kiveä, joka voisi siis tarkoittaa tuota hiekkaa (ehkä menninkäinen ei erottele/kategorioi hiekkaa ja isompia kiviä tms. muuta maa-ainesta eri kategorioihin) ja periaatteessahan olisi siis mahdollista valmistaa myös niistä pienemmistä hipuista (hiekasta) tuota mielestäni. Mielestäni menninkäinen mainitsi siis kaikki tarvittavat ainekset ja mainitsi vielä tuon kuumentamisprosessinkin, jota muistaakseni tuossa valmistamisessa tarvitaan. Menninäkäinenhän ei myöskään erotellut mitenkään millä tavoin hän tarkoitti kullan valmistusta (ei puhunut esim. mitään atomeista). 🙂

 31. No enpä osaa antaa syventävää vastausta mutta tietääkseni kultaa on kertynyt maan kuoreen planeetan synnyn aikana siinä missä muitakin alkuaineita on kertynyt.

  Auringot ovat universumin alkuaineiden tuotantolaitoksia, jotka ovat silloin muinoin suoltaneet ulos kaikkea mahdollista josta muunmuuassa me koostumme.

  Miten kulta on joutunut malmiin ? Kuvittelisin että maankuoren paine on ajan saatossa puristanut auringosta maahan muodostuneet kulta-atomit kiinni maaainekseen, jolloin on syntynyt kulta rikasta malmia.

  Mutta missä tahansa hiekkaksassa ei ole kultaa piilotettuna, vaan niitä esintymiä löytyy harvoista paikoista.

  Tuossa wikipedian sivulla on wespa esitetty neljä eri metodia, kuten varmaan tiesit. Aikasempi viestini oli tuosta kloorausprosessista. Mutta nuo kaikki neljä prosessia ovat siis sitä kultamalmia varten,riippuu tehtaasta mikä metodi heille sopii parhaiten.

  Vaikka tuossa ei ole mainittu sen enempää noista metodeista, niin voin sanoa että nuo kaikki vaativat ihan julmettuja tehtaita ja koneita, jotta saadaan luotua oikeat paineet sekä lämpötilat. Tälläsiä prosesseja ei vaan ole mahdollista tehdä kotilabrassa tai jopa minkään koulun labrassa.

  Ainoita mitä itse olen tehnyt opiskeluvaiheessa oli jo valmiista reagensseista tehtyjä hapetus/pelkistys reaktioita. Kulta on metalli, metallit ei liukene veteen…ei vaikka kuinka kokeilisi, no paitsi Natrium mutta se on ihan eri luokkaa. Ainut minkä tiedän liuottavan kultaa sellaisenaan on kuningasvesi, joka on seos voimakkaita happoja, suolahapon ja typpihapon seos 3:1 ja on väriltään punaista tai keltaista

  besides, Sulfuri on termi rikki-alkuaineesta (engl. Sulpfur), ja vetysulfidi (rikkivety) on mädältäkananmunalta haiseva myrkyllinen, väritön kaasu, se voidaan varmaa paineen avulla johtaa liuokseen mutta se on sitten taas oma teollisuuden lukunsa johon ei ihan päästä Lidlistä ostetulla pikkulaborantti-kitillä 😉

  En kyllä osaa sanoa mitä se sininen aines olisi sitten ?

 32. Onko näitä Rasta tonttuja olemassa ?

 33. No huh huh :D… aika sekopäinen keskustelu 😀

 34. Aika hauskahko kyllä! Keep it going ja rispekt. 🙂

 35. Jea minäkin puhelen maahisten kanssa aina silloin tällöin. Hapot auttaa tosi hyvin aukaisemaan yhteyden. Itseasiassa oon kerran viinapullon jälkeenkin jutellut jopa Jeesuksen kanssa! Kysyi että tunnenko itseni kokonaiseksi nyt. Tunsin itseni surulliseksi, ja nyt olen onneksi harrasuskovainen! Koin ihmeen! Taivaspaikka odottaa! 🙂

 36. No hei kertokaahan nyt et miks yhteuden saa sillon ku on vetäny sen viinapullon tai shamaanien tapaan pilveä tai jotain muuta vastaavaa mömmöä ? Ku sehän tarkottaa tälleen ihmisen näkökulmasta sitä et on vaan ihan sekasin sillee fyysisesti ku tapahtuu alkoholin yms aineiden muutoksia…. Mut et onks kyse jostain esim et ku tää fysiikka on ns. heikko sillon tai jotain ????????

 37. Yhteyden voi saada ilman minkäänlaisia huumeita. Joitain ihmisiä voi toki auttaa esim. kannabis oikeissa määrin nautittuna. Ihmisellä on olemassa tietynlaisia henkisiä muureja (mm. yhteiskunnan opetukset), jotka estävät tämän keskustelun, mutta näitä seiniä voi purkaa myös mm. alkoholin tai muiden aineiden avulla, mutta se on vain hetkellinen apukeino. Meditaatiolla ja avautumisella, sekä hyväksymisellä voi päästä pidempään suhteeseen/yhteyteen henkien kanssa.

  Itse avasin tämän kauniin portaalin siemenien avulla, mutta en ole tarvinnut niitä pitkään aikaan. Yhteys toimii itselläni kun vain keskityn ja hengitän syvään. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: