Kirjoittanut HM | 17 helmikuu, 2009

Rotu joka ”ajattelee puheella”


Keskustelin ihmisten kaltaisen rodun kanssa, jonka nimi lausutaan Ä-lää (tiedän, kuulostaa hassulle). Minut näille olennoille esitteli viidennen ulottuvuuden olento nimeltä Bashar. Keskimääräinen pituus näillä vekkuleilla on n. 140 cm ja he ovat fyysisiä kolmannen tason olentoja, niin kuin mekin. Itseasiassa he muistuttavat ulkonäöltään todella paljon ihmisiä. Sain myös keskusteluni välityksellä selville, että heillä on hyvin samanlainen huumorintaju kuin meilläkin.

He olivat oikein hauskoja veitikoita ja hyvin tarkkoja mm. siitä miten sain tämän viestin ilmaista ja missä muodossa se pitäisi julkaista. Lopulta kuitenkin päädyimme yhteisymmärrykseen, että saan julkaista tämän tekstimuodossa (he eivät tiedä kunnolla mitä teksti on).

Ihmisen näkökulmasta heidän ajattelu ja puhe on samanaikaista (tosin heidän ajattelu on tiedostamatonta meidän näkökulmastamme). He eivät siis pysty valehtelemaan, eivätkä miettimään vaihtoehtoja sille mitä sanovat, sillä kaikki tulee puheena ja jos suun pitää kiinni, niin ei voi puhua, jolloin minkäänlaista ilmaisua ei tapahdu. Itseasiassa heidän näkökulmastaan heillä ei ole ajatuksia ollenkaan, on vain ääniä/puhetta, joka tulee automaattisesti. Heillä on kuitenkin täysi hallinta siihen mitä he puhuvat, vaikka se onkin täysin spontaania. Eli tavallaan puhe päätetään heti sanottaessa.

Tämä tietynlaisen ajattelun puuttumisen illuusio johtaakin myös huonompaan muistiin, sillä jos jotain haluaa ”muistaa”, niin pitää sanoja/lauseita toistella esim. ”minä juttelin ihmisen kanssa”, ”minä juttelin ihmisen kanssa”, ”minä juttelin ihmisen kanssa”. Heillä on kuitenkin jonkinlainen “puhemuisti”, eli jos kysyt heiltä jotain liittyen esim. elilisen tapahtumiin liittyen, niin he saattavat vastata. Heillä ei ole myöskään minkäänlaista käsitystä mm. historiastaan ja kaikki teknologia mikä heillä on, on saatu muilta. Heidän luonteestaan johtuen tämä teknologia on osittain telapaattista teknologiaa, eli sellaista, jota he osaavat heti käyttää, koska he eivät voisi muistaa miten esim. haarukkaa käytettäisiin muuta kuin kokeilemalla joka kerta uudestaan. Tällä sivilisaatiolla ei ole myöskään kirjoitusta, eikä minkäänlaisia äänennauhoitustoimintoja tms. joiden avulla he voisivat muistaa asioita tarkemmin. Tosin keskustelumme aikana he tulivat päätökseen Basharin kanssa, että eivät myöskään halua muistaa asioita vaikka heille tarjottiin laitetta, johon voisi nauhoittaa tärkeitä asioita toistettavaksi, joka sitten looppaisi näitä sanoja automaattisesti.

Toisaalta kuitenkin liikkuminen ja sanamuisti heillä on olemassa samanlailla automaattisena, kuin meilläkin ja näihin ei tarvita sanoja, eikä ”sanallisia ajatuksia”. Toisaalta emmehän mekään mieti kauhean usein sanoin, että ”vasen jalka eteen”, ”oikea jalka eteen” liikkuessamme, vaikka ymmärryksemme mukaan se tapahtuu ajatusten avulla. Ehkä heillä kaikki puhuminen syntyy samalla tavalla, kuin meillä käveleminen tai esim. hengittäminen.

Jos teille tulee lisäkysymyksiä aiheeseen liittyen, niin voin jatkaa keskustelua heidän kanssaan ja esittää kysymyksiä, jos tämä heille käy.

Mainokset

Responses

 1. Missäs päin he asustelevat? Tiedätkö planeetan nimeä, vai asuvatko he edes millään palneetalla?O__O

 2. Hyvin mielenkiintoinen kirjoitus! 🙂
  Itseänikin kiinnostaisi tietää suunnilleen missä he asustavat.
  Lähinnä kovasti kiinnostaa muutenkin nuo keskustelut 😛

 3. En tiedä planeetan nimeä, mutta sain tiedon, että se ei sijaitse edes meidän galaksissamme. Planeetan nimi käännettynä ihmisten kieleksi on jotain tyyliin älälä (nopeasti lausuttuna). Heidän kielestään sen verran, että se kuulostaa aika mielenkiintoiselta varsinkin suomalaisten korvaan sisältäen ainakin paljon Ä-kirjaimia.

 4. Mielenkiintoista. Oliko kieli samanlaista kuin tässä videossa n. 6:40?

 5. aika mielenkiintoista, sis kuulitko päässä ääniä, onko heillä oma kieli ja puhuvatko he ihmisten kieltä ja ovatko älykkäämpiä kuin me kysyitkö että onko miten helppoa matkusta avaruudessa vai?

 6. Kuulet ääniä päässä? Pitäiskö käydä lääkärissä? Siihen kyllä löytyy lääkitys..

 7. En sanoisi niitä ääniksi. Enemmänkin tunteiksi ja ajatuksiksi.

 8. tämän luettuani olisi kaikein helpointa hylätä tämä kertomus automaattisesti naurettavana keksimänäsi hölynpölynä. Mutta olen monesti ajatellut, että mitä jos itselleni tapahtuisi kontakti? mitä tekisin? pitäisinkö sen omana tietonani, koska pelkäisin että minulle naurettaisiin tai ettei minua uskottaisi? Todennäköisesti kirjottaisin sen hieman samaan tapaan kuin sinä, lisäten loppuun että voin pyytä heitä vastaamaan kysymyksiinne.

  Ensimmäisenä haluaisin ainakin kysyä että miten sait heihin kontaktin? Pystyykö kuka tahansa ottamaan heihin kontaktin? Ja miten se tapahtui? Se oli siis fyysinen kontakti? Olitko siis heidän aluksellaan jossa näit heidät fyysisesti?

  Jos olet heihin vielä yhteydessä, niin voisit varmaan kysyä heidän näkökulmaansa maapallon ihmisistä, maapallon tilanteesta. Heidän näkemystään muista maan ulkopuolisista roduista.

  Totuus on että maapallolla voisi mennä paremminkin, onko heillä antaa mitään neuvoja meille miten tekisimme maailmasta paremman paikan ja miten selviämme kaikista vaikeuksista, mahdollisista tulevista sodista ja katastrofeista.

  Odotan innolla vastaustasi, toivottavasti vastaat edes yhteen kysymyksistäni. Olen vähän sillä kannalla että kertomasi tarina on joko päästä keksittyä tai kuviteltua. Mutta en lyö vielä naulaa arkkuun, koska en voi varmaksi tietää.

 9. Hei Mark91. Suosittelen lukemaan kanavointioppaan ja artikkelin kanavoinnista, jotta saat tarkemman kuvan miten yhteyden saa aikaiseksi ja millainen se on. En voi 100% varmentaa asiaa sinulle, enkä saada sinua uskomaan tai olemaan uskomatta yhteyteen tai sen aitouteen. En ole varma yhteyden aitoudesta aina itsekkään, mutta informaatio on mitä on. Oman maailmankuvani mukaan kaikki on olemassa (rinnakkaistodellisuudet, kvanttifysiikka…), joten vaikka kyse olisi mielikuvituksesta niin se on portti yhteen todellisuuteen jossain.

  Yhteys tapahtuu siis kanavoinnin avulla, josta saat tietoa alta. En ole heihin tällä hetkellä yhteydessä, mutta kanavointia voisin taas jossain vaiheessa kokeilla jahka tunnen että on taas aika sen kokeilulle. 🙂

  https://henkimaailma.wordpress.com/2010/01/19/kanavointi-mita-se-on/
  https://henkimaailma.wordpress.com/2010/04/22/kanavointiopas-kanavointi-meditaation-avulla/

  PS. Ennen kirjoittelin siis nimimerkillä HM.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: