Kirjoittanut s3nsi | 26 tammikuu, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 4


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Listaa saa jakaa vapaasti eteenpäin, kunhan muistaa mainita lähteen, joka on siis https://henkimaailma.wordpress.com . 🙂

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 4 – (31-40)

 • 31. Yritä joka päivä katsoa ihmisiä ilman että tuomitset heitä. Jokainen tuomitseva ajatus vie sinua kauemmaksi sisäisestä rauhastasi. Muista, että et määrittele ketään tuominnallasi, määrittelet vain itsesi henkilönä jolla on halua tuomita muita ihmisiä.
 • 32. Vetäydy joka päivä hiljaisuuteesi, vaikka edes pieneksi hetkeksi. Löydä näin tiesi korkeampaan tietoisuuteesi hiljentämällä mielesi sisäinen dialogi. Tiedä, että se on avaimesi todelliseen mielenrauhaan.
 • 33. Huomioi erityisesti kanssaihmisiesi hyvät teot, jättämällä pahat teot omaan arvoonsa. Me olemme kaikki hyvätapaisia, rakastavia sieluja, mutta silloin tällöin eksymme oikeamielisyyden polulta. Kun voit keskittyä muiden hyviin puoliin ja pidät sen mielessäsi, toimit korkeamman minäsi kautta.
 • 34. Muista, että ajatuksesi vaikuttavat itseesi ja myös kaikkeuteen. Koska sinulla on voima saada sisäinen maailmasi toimimaan sinua vastaan tai sinun puolestasi, käytä sitä luomaan autuuden mielikuvia joidenka haluat manifestoituvan myös reaalimaailmassa. Lopulta tuosta sisäisestä autuudesta tulee elämäsi rakennuskaava, jonka arkkitehtina sinä olet.
 • 35. Kun sinulla on mahdollisuus valita oikein, tai olla lempeä, valitse aina lempeys. Muista että sinulla on tuo valinta tehtävänäsi kaikessa päivittäisessä kanssakäymisessäsi.
 • 36. Ala huomioida kaikki tuomitsevat ajatuksesi jotka pääsevät mieleesi joka päivä. Nostamalla tietoisuuttasi tästä tuomitsevasta ajattelusta helpotat sinun rakkauden ilmentymistä näiden ajatuksien noustessa pintaan.
 • 37. Tiedä, että et ole nimesi, ammattisi, tai sosiaalitunnuksesi. Olet ikuista valoa ja jumalallista alkuperää, huolimatta siitä mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä, huolimatta myöskään siitä minkälaisesta perheestä olet tai minkälaisen leiman olet otsaasi saanut. Jumalallisessa tietoisuudessa olet pyhä, ja sinulla on tarkoituksesi olla täällä.
 • 38. Katso peiliin ja sano ääneen: ”Minä rakastan ja arvostan sinua”. Tiedän myös, että minussa on paljon muutakin. mitä en voi peilikuvaani tuijottamalla nähdä.” Huomaat meneväsi syvemmälle kuin pelkästään fyysiseen olemukseesi. Samalla pääset eroon monista itseäsi häiritsevistä ajatuksistasi, joilla koitat puolustella itseäsi ja todistella arvoasi.
 • 39. Kun löydät itsesi konfliktin keskeltä, tai huomaat riiteleväsi lastesi kanssa. Poistu paikalta hetkeksi. Anna itsellesi viisi minuuttia aikaa rauhoittua ja kysy Jumalalta tämä kysymys: ”Mikä on tarkoitukseni täällä, ja kuinka voin palvella sinua tämän kaaoksen keskellä.
 • 40. Tule tietoiseksi siitä, että älykkäässä maailmankaikkeudessamme ei tapahdu sattumia. Ymmärrä, että kaikilla elämäsi tapahtumilla on jokin opettava tarkoitus. Arvosta kaikkea ja kaikkia elämässäsi.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20, 21-30

Mainokset

Responses

 1. Ihania! Niitä 61 ohjetta vielä kaipaisin.. Koskahan niitä on tulossa??

  KIITOKSET JO NÄISTÄKIN!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: