Kirjoittanut s3nsi | 21 tammikuu, 2009

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 3


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Listaa saa jakaa vapaasti eteenpäin, kunhan muistaa mainita lähteen, joka on siis https://henkimaailma.wordpress.com . 🙂

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 3 – (21-30)

 • 21. Yritä muuttaa urasi tavoitteet oman edun tavoittelusta kohti kutsumustasi. Käytä kykyjäsi ja kiinnostuksen kohteitasi niin, että ne palvelevat sinun kutsumustyötäsi. Elämäntyösi ottaa dramaattisen muutoksen kohti yltäkylläisyyttä, ja silloin todella tunnet, että työlläsi on jokin korkeampi tarkoitus.
 • 22. Yritä kesyttää egosi. Kun huomaat käyttäväsi toistuvasti sanaa ”minä”, voit tehdä päätöksen siirtää huomiosi pois itsestäsi. Mitä enemmän vähennät ”minän” käyttöä, sitä enemmän koet henkilökohtaista vapautta.
 • 23. Muista, että et ole kansalaisuutesi, rotusi, tai uskontosi. Olet ennen kaikkea ikuinen henki. Näkemällä itsesi henkisenä olentona ilman ulkoisia leimaavia ominaisuuksia muutat osaltasi maailmaa tehden siitä pyhän paikan koko ihmiskunnalle.
 • 24. Kun tunnet halun syyttää jotain muuta omista olosuhteistasi ja elämäntilanteestasi. Ota itsellesi hetki aikaa, ja lausu mielessäsi kiitosrukous opista. Oppi on tulla tietoiseksi siitä, että se olet sinä joka tuon tuntemuksen kokee.
 • 25. Jos sinulla on mitä tahansa riippuvuuksia, helpoin tapa päästä niistä irti on mennä sisimpääsi korkeampaan minääsi ja sitä kautta jumalan tykö ja siirtää ongelma hänelle. Se on niin helppoa. Antaudu tietäen, että korkein voima koko universumissa on sinussa.
 • 26. Vietä päivä lausuen sanaa rakkaus (mielessäsi tai kuiskaten) aina kun kohtaat toisen ihmisen. Tällä harjoituksella on niin positiivinen vaikutus, että voit halutessasi käyttää sitä hiljaisena taustamantrana pitkin päivääsi.
 • 27. Harjoittele vapautumista pelon ja syyllisyyden tunteista, ja korvaa ne rakkaudella, anteeksiannolla ja kiltteydellä. Jos tunnet syyllisyyttä aikaisemmasta käyttäytymisestäsi, muista että näin vain tuot vain turhaa kuohuntaa elämääsi. Vapaudu syyllisyyden tunteesta anteeksiantamalla itsellesi ja vanno välttäväsi negatiivista käyttäytymistä tulevaisuudessa.
 • 28. Aloita muuttamaan sanastoasi, jolla kuvaat itseäsi ja odotuksiasi. Sanontojen ”ehkä”, ”jos olen onnekas” ja ”eihän sitä koskaan tiedä” sijaan käytä sellaisia sanontoja kuten ”ehdottomasti”, ”varmasti”, ja ”kyllä minä tiedän pystyväni siihen”. Kun käytät sanoja, jotka heijastavat epäilyksen olemattomuutta, myös elämäsi käyttäytymismallit ovat samantapaisia.
 • 29. Älä tuomitse ketään. Jos näet jonkun, joka on sinun näkökannaltasi hyvin erilainen tai poikkeava fyysiseltä olemukseltaan, iältään tai taloudelliselta tilanteeltaan, käytä mieltäsi lähettämään heille rakkautta, tuomitsemisen sijaan.
 • 30. Antaudu. Hyväksy se fakta että ruumiisi kuolee ja että sielusi on ikuinen. Antaudu tälle tosiasialle kun joku kuolee, äläkä toistele itsellesi että hänen ei olisi pitänyt kuolla niin kuin hän kuoli. Voit antautua ja voit surra.

Lue myös muut kohdat tästä: 1-10, 11-20

Mainokset

Responses

 1. Kiitokset s3nsille hyvästä suommennostyöstä.

 2. Nämä ovat kuin omasta päästäni 😛 Nuo on nuita mitä AION tehdä, tulisipa aina tehtyä..

 3. Luin juuri Paulo Coelhon Alkemistin,,, hassua että 101 tapaa parantaa elämäsi ”vinkeistä” monet löytyvä em teoksesta. Vai onko se hassua lainkaan?

  Kiitos jokatapauksessa!

  eke


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: