Kirjoittanut HM | 28 joulukuu, 2008

Blogiin tulossa muutoksia – Yhteistyö ja jakaminen :)


Blogia olisi tarkoitus laajentaa sisällön puolesta ja tässä tarvitsen halukkaitten apua. Ulkoasuun on myös suunnitteilla muutoksia. Olen tässä pohtinut, että alan myös julkaisemaan henkisiä opetuksiani, kanavointeja ym. tietoa eri tavalla kuin ennen. Tarkoitus olisi julkaista tietoa ja opetusksia audio, sekä videomuodossa.

Ulkoasun/navigaation muutokset:

Olen miettinyt tätä myötä myös ulkoasuun pieniä muutoksia. Yläpalkkiin, jossa lukee nyt ”Etusivu”, ”Tietoa” ja ”Yhteys” tulisi myös ”Henkinen ylläpito”, ”Viestit ja artikkelit”, ”Audio” ja ”Videot”. Tällä olisi tarkoitus auttaa löytämään paremmin tietyn kanavoijan, viestintuojan, henkisen opettajan, muusikkojemme ym. tekemää materiaalia, sekä lajitella erilainen materiaali sen muodon/formaatin perusteella.

Sisällön tuotantoon muutoksia:

 • Haluasin, sivulle lisää suomalaisia henkisiä opettajia, guruja, kanavoijia yms. jakamaan viestejään tekstimuodossa/audiomuodossa/videomuodossa. Lisää siis ”ylläpitoon” jäseniä. Osaatko itse esim. opettaa meditaatiotekniikoita, antaa elämän ohjeita tai jakaa jo netistä ennestään löytyvää henkistä tietoa artikkeleiden (tiivistelmä, käännös englannininkielestä) tms. muodossa. Jos jokin näistä (tai mitä tahansa tulee mieleesi) osui kohdalle, niin ota ihmeessä yhteyttä.
 • Olisi kiva saada joku Ambiettia, Chilliä ym. rauhallista musiikkia tekevä muusikko/muusikoita mukaan tuottamaan audiomateriaalille (puhutut viestit) taustalla soljuvaa taustamusiikkia (joka tulisi kuulumaan myös videoiden taustalla). Jos olet tällainen muusikko ja mahdollisesti jo tehnyt samantyylistä musiikkia, niin ota yhteyttä. Voit tarjota jo tekemisiäkin biisejä. Voit saada inspiraatiota myös sivulla jo olevista viesteistä… Mahdollisisesti erillinen rauhallisen musiikin osio linkkeineen ja ladattavine biiseineen olisi mahdollista toteuttaa rikastamaan sivua. Ota siis yhteyttä jos sinusta tuntuu, että sinusta voisi olla apua musiikintuotantoon ja omin biisiesi jakamiseen.
 • Olisi myös mukava saada joku videoeditointia osaava henkilö mukaan tuottamaan viesteille kauniita taustavideoita. Jos siis osaat tuottaa kaunista videomateriaalia, niin ota yhteyttä. Blogissa voitaisiin myös julkaista muita hienoja/kauniita tuottamiasi videoita niin halutessasi, jos ne sopivat sivun teemaan (henkisyys, kauneus, rakkaus yms.).

Haluankin teiltä kommenttia muutosta koskien, sekä omia ideoitanne. Ottakaa yhteyttä myös jos haluatte osallistua tähän yhteiseen kollektiiviseen projektiin. Blogia olisi siis tarkoitus laajentaa sisällön, sekä henkilöstön puolesta.

Yhteyttä voit ottaa rohkeasti suoraan kommentoimalla, yhteyslomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen henkimaailma[at]wippies.fi. Kommentteja luen useimmin kuin mm. sähköpostiani, joten se on paras tapa ilmoitella, mutta sähköpostilla voi sitten ottaa yhteyttä henkilökohtaisemminkin jos niin haluaa.

Mainokset

Responses

 1. Ehdottomasti onkin järkevää, että ylläpidossa olisi enemmän kuin yksi henkilö. Toki yhdellekin homma toimii, mutta joutuu aika paljon tekemään asioita.

  Oletko jo miettinyt kuinka kyseisten videoiden näyttämisen hoitaisisit? Ehdottaisin ehkäpä youtube-palvelua näin ollen jää levytilaa myös muille olennaisille asioille. Toki jos levytilaa riittää niin asia on sitten eri.

 2. Youtube on ehkä se paras vaiohtoehto. Nimenomaan juurikin tuon levytilan, sekä myös helppouden kannalta. Sen kautta voi tulla myös lisää näkyvyyttä. 🙂

 3. Niin ja viestejä olisi hieno myös kääntää englanniksi laajemmalle yleisölle. Jos joku on kiinnostunut hoitamaan käännöstyötä, niin ottakaa yhteyttä.

 4. Haet ”suomalaisia henkisiä opettajia, guruja, kanavoijia yms. jakamaan viestejään tekstimuodossa/audiomuodossa/videomuodossa.”

  Eikö suora kanavointi sivuille olisi kaikkein siisteintä? Samalla voitaisiin once and for all lopettaa Skepsiksen nälvimiskampanja jo ennen kuin se alkaa.

  Minusta loistoidea!

 5. Kyllähän sitä suoraa kanavointiakin olen ajatellut mm. blogtalkradion kautta. Eli tavallaan liveshown voisi pitää, jossa voisi myös esittää kysymyksiä soittamalla tai sitten chatin kautta jne. Olet myös oikeassa tuossa Skepsiksen nälvimiskampanjassa, sellaista ei ole tarkoitus aloittaa. Kaikilla on oikeus uskoa mihin haluaa. Kiitos nasevista kommenteistasi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: