Kirjoittanut HM | 26 joulukuu, 2008

Delfiinien viesti ihmiskunnalle – Osa 2


delfiini

Meillä on yhteinen tehtävä.
Öljy tuhoaa väärin käytettynä. Öljyn saastuttava käyttäminen on huono asia.
Saamme yhdessä voittaa öljymahdin. Saamme yhdessä voittaa öljymahdin.

Oma huomioni: Öljymahdilla tarkoitetaan ilmeisesti öljyntuotantoyrityksiä ja öljyntuotantoa yleensä. Öljystä siis mahdollisesti päästään vihdoinkin eroon, joka helpottaa myös meressä elävien elämää. Olisiko mahdollista, että vihdoinkin uusia jo ennen keksittyjä energiamuotoja (aurinkovoima, magneetivoima, tuulivoima jne.) otettaisiin käyttöön ja niillä korvattaisiin kokonaan öljy? Täten saastutus vähenisi.

Lue myös Delfiinien viesti ihmiskunnalle – Osa 1.

Mainokset

Responses

 1. Joo öljy pois kokonaan:D:D ei siitä oo ku haittaa..ihmiset on niin rahan ahneita että ei välitä maailmasta pätkääkää ja sit itketää ku ilmasto muuttuu ja silti vaa tuhotaan lisää vaikka kaikki tietää jo missä mennään….oppis jo läksynsä ja lopettais ton rahan tekemisen öljyllä:D

 2. Ajatuksena hieno, mutta mahdotonta toteuttaa…

 3. Mikään ei ole mahdotonta… 🙂

  Vaihtoehtoisia energiamuotoja, joilla voidaan korvata öljy on olemassa.

 4. nii oishan se ihan hienoa…mutta milläs panssarivaunut liikkus entäs lentokoneet,laivat yms yms. Tietysti onhan niitä ydin sukellus veneitäkin mutta silläkin energialähteellä on vastustajansa.

 5. Bioenergia, magnetismi, aurinkoenergia. Aurinkoenergiaakin voitaisiin kohtuu helposti ladata talteen jonkinlaiseen akkuun tms. jonka voisi sitten liittää esim. lentokoneeseen, panssarivaunuun yms. Kaikki on vaan teknlogisista ratkaisuista ja ideoista kiinni.

 6. Akkuhan onkin hyvä ratkaisu, miksei sitä käytetä?! Olisiko panssarivaunuun tai lentokoneeseen liitettävä akku ratkaisu? Miten tämä ei ole tullut kenellekään mieleen?

  Paljonkohan sellainen akku painaisi? Pikaisella laskutoimituksella ”vahva mutu” on se, että esim. Helsingistä Tukholmaan lentävä Boeing 747 tarvitsisi matkaansa noin Helsingin kokoisen akun. Mutta kuten Wespa sanoo, on tämä vain teknologinen este. Vähän niin kuin ikiliikkujakin, sitä ei ole vain vielä keksitty.

  Saanko kysyä kuka nämä delfiinien viestit on saanut ja miten ne tulevat? Kanavoimalla joo, mutta unessako vai valveilla vai miten?

 7. Teknologia on kokoajan pienentynyt ja kehittynyt. Kohta päästää nanoakkuihin ym. ja ei olisi vaikeaa käyttää lentokoneessakin jonkinlaisia aurinkopaneeleita nyt ainakin aluksi vaikka bensan lisäksi. Auringon vuoden aikana tuoma energia riittäisi pyörittämään täysin varastoituna maapallon teknologiaa useita kymmeniä vuosia. Tämän takia mm. uskon aurionkoenergian tulevan suositummaksi/käytetymmäksi lähiaikoina. Myös aurinkopaneelit ovat kehittyneet ja pienentyneet, mutta tällä hetkellä suurin este on niiden hinta, mutta uskon hintojenkin laskevan normaaliin tahtiin.

  1800-luvulla joku arvostettu henkilö (en muista nimeä) sanoi nasevasti, että ”kaikki mahdollinen on jo keksitty”. Sama asenne tuntuu ihmisillä olevan nykyaikanakin, vaikka pelkästään parin vuoden kehitys mm. kännyköissä on mahtava.

 8. Kyllä, ja tämä todistaa että delfiinien kanssa kanavointi on totta.

 9. Täällä ei ole tarkoitus mennä mihinkään todistelulinjalle. Jokainen saa uskoa mihin haluaa. Toivonkin myös sinun kunnioittavan muiden mielipiteitä. Sinun ei tarvitse uskoa tähän kanavointiin jos et halua, mutta toivon kuitenkin, että saat itse viestistä edes jotain iloa. 🙂

  Kiitos, että jaksat lukea ja seurailla blogia. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: