Kirjoittanut HM | 22 joulukuu, 2008

Miten löytää oma elämänkumppani/sielunkumppani?


Nämä eroavat toisistaan jos mietitään kirjaimellista tarkoitusta. Elämänkumppani voi olla sellainen, jonka kanssa elää, mutta joka ei ole kuitenkaan se oikea sielunkumppani. Sen voi nähdä jonkinlaisena opettajana ja haasteena.

Sielunkumppani taas voi olla tietyllä tavalla haaste, mutta sen kautta saatu opetus on lempeämpää ja opetus molemminpuolista. Sielunkumppani on myös enemmän lähellä itseäsi ja tavallaan peilikuva sinusta itsestäsi.

Itse kysymykseen: Vastaan tässä nyt juuri sielunkumppanin löytymiseen. Sielunkumppanin löytäminen on helppoa jos luottaa vaistoihinsa ja luottaa, että sen löytäminen on mahdollista. Jos haluaa löytää kumppaninsa mahdollisimman helposti ja nopeasti, niin ei kannata asettaa mielessään minkäänlaisia turhia rajoitteita. Tällaisia turhia rajoitteita saattavat olla mm. ikä, hiusten väri, ulkonäkö, paikkakunta, omat sosiaaliset taidot (luota itseesi) jne. Maailmankaikkeus luo sinulle mahdollisimman täydellisen kumppanin (kokonaisena pakettina), jos et itse aseta mielessäsi minkäänlaisia rajoitteita. Jos asetat mielessäsi tietynlaisia rajoitteita, niin sitten et nauti lopputuloksesta niin paljon kuin se olisi mahdollista.

Visualisoimalla voit saada itsellesi hyvän sielunkumppanin, mutta se kannattaa tehdä niin, että tiedät mielessäsi, että se on vain visualisoimistarkoitukseen ja ei välttämättä kuvaa tulevaa sielunkumppaniasi (tässä ei siis haittaa vaikka ajattelisit itsellesi ruskeahiuksisen kumppanin jos tiedostat, että se ei välttämättä kuvaa tulevaa kumppaniasi). Sielunkumppanin hankkimista helpottaa se, että visualisoit itsesi tilanteeseen, jossa sinulla on jo se. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja ajattele esim. romanttista iltaa kumppanisi kanssa, jossa istutte sylikkäin ja vaihdatte kauniita ajatuksia keskenänne. Tee tätä visuaalista harjoitusta niin usein, kuin sinusta tuntuu hyvältä. Voit vaihdella mielessäsi myös erilaisia mielikuvia sellaisista tilanteista, joista kumppanisi kanssa nauttisit. Kannatta muistaa, että visualisoinnissa on hyvä kuvitella se nykyhetkenä niin kuin kokisit sitä juuri nyt. Lisää tietoa voit hankkia visualisoinnista myös mm. The Secret -nimisen dokumentin kautta.

Muista, että kaikki mikä tuntuu hyvältä juuri sinulle on oikein, älä siis pelkää muiden mielipiteitä, luota omiisi. Sosiaalisissa tilanteissa kannattaa olla oma itsensä. Esittämällä jotain muuta mitä olet, tulet mahdollisesti löytämään vain yhden yön juttuja. Sielunkumppanisi arvostaa sinua juuri sellaisena kuin olet ja siksi hänen tapaamisessaan, sekä keskustelussa auttaa se, että olet oma itsesi. Älä välitä vaikka jonkun kanssa homma ei luistaisi vaikka kuinka yrittäisit, sillä siinä tapauksessa hän ei ole sielunkumppanisi, eikä siitä mahdollisesti lopulta olisi tullut mitään.

Hymyile ja seuraa kuka hymyilee takaisin. Hymyily itsessään on jo merkki jonkinlaisesta sieluntason kontaktista, mutta ei välttämättä auta joka kerta sielunkumppanin löytymisessä. Avoimena ollessasi voit myös kohdata muita ihmisiä, joista tulee sinun hyviä ystäviäsi ennen sielunkumppanisi tapaamista. Et siis menetä mitään ollessasi oma itsesi.

Jos tiedät jos sydämmessäsi kuka on tuleva sielunkumppanisi, niin ota selvää tunteeko hän samoin. 😉

Odota odottamatonta. Luota vaistoihisi. Kumppanisi voi olla jo seuraavan nurkan takana.

https://henkimaailma.wordpress.com/

Viestiä saa jakaa eteenpäin muokkaamattomana.
Jos ihmissuhteet kiinnostavat enemmän, niin kannattaa katsastaa suomalainen blogi nimeltään Karismaa.

Mainokset

Responses

  1. Kiitos, tämä valaisi asiaa paljon! 🙂

  2. Itse olen lukemassa tuota The Secret- kirjaa. Erittäin mielenkiintoista luettavaa.

  3. Se on tosiaan mielenkiintoinen kirja, itsekin olen sen lukenut.

    Kiitoksia hienosta ja varsin asiapitoisesta tekstistä. Tämä blogi näyttäisi muutenkin olevan täynnä hyviä kirjoituksia ja muuta jännää materiaalia. Hyvä homma, työn iloa materiaalin värkkäämiseen jatkossakin!

  4. Sielunkumppani ei välttämättä tarkoita kumppania romanttisessa mielessä. Se voi olla myös esim. ystävä 🙂

  5. Pitkään minäkin mietin mistä löytäisin elämänkumppanin. Löysin sen ja mikä huvittavinta ”seksiseurapalstalta” muistan vieläpä osoitteenkin http://www.seksiseuraa.biz/puumat.html .Voi niitä aikoja


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: