Kirjoittanut HM | 20 joulukuu, 2008

Delfiinien viesti ihmiskunnalle


delfiini

Olin yhteydessä delfiiniin nimeltä Vusa ja tässä tulee hänen viestinsä.

Tämä planeetta on meidän kaikkien eläimien, kasvien ja ihmisten ym. yhteinen. Meidän kannattaa pitää huolta siitä ja toisistamme. Sinä voit auttaa muita ihmisiä kehittymään henkisesti ja auttaa tällä tavalla (planeettaamme). Teidän pitää ihmisinä tietää, että meillä eläimillä, ihmisillä ja jopa kasveilla on kollektiivinen valta asioihin maapallolla. On olemassa paljon positiivisia ja positiivisesti vaikuttavia eläimiä. Ihmiset muistakaa olla positiivisia, jotta voimme yhdessä vaikuttaa asioihin niin, että ne muuttuvat entistä positiivisempaan suuntaan.

Oma huomioni: Sain viestistä sellaisen käsityksen, että on väärin kuvitella, että ainoastaan meillä ihmisillä olisi valta vaikuttaa maapallon tulevaisuuteen. Myös eläimillä on suuri valta erilaisten tulevaisuusskenaarioiden muodostumiseen.

Kiitos Vusa kauniista viestistä.

Mainokset

Responses

 1. Delffiinitkin ovat nykyään viisaampia, kuin ihmiset….?

  Ok,selvä….

 2. Delfiinit ovat tietyllä tasolla aina olleetkin viisaita. Se, että eivät osaa puhua ihmisten kieltä ei kuvaa millään tasolla sitä mitä niiden päässä liikkuu. Monilla on hyviä kokemuksia pelkästään niiden lähellä olemisesta. Mm. autistisilla lapsilla on havaittu jopa tietyasteista parantumista autistista, kun ovat olleet delfiinien kanssa tekemisissä.

  PS. Tuossa tekstissä ei ainakaan oman ymmärrykseni mukaan viitattu mitenkään siihen, että ne olisivat ihmisiä viisaampia tai jotenkin ihmisten yläpuolella.

 3. mulla meni vähä yliymmärryksen? siis miten sait muka ton delfiinin viestin? :D:D

 4. Telepatian avulla. Joku voisi kutsua sitä kanavoinniksikin. Jokaisella ihmisellä on se taito, mutta joillain se on ”piilossa”. Jos sinua kiinnostaa tämä aihe (telepatia/kanavointi), niin suosittelen seuraamaan tätä blogia. Hieman olenkin jo kertonut meditoinnista ym. tavoista miten henkiin ym. saa yhteyden, mutta tarkoituksena olisi pitää vielä Telepatiasta, sekä siitä miten henkiin saa yhteyden oma Podcasti. 🙂

 5. Jännä että delfiini puhuu eläimistä JA ihmisistä. Jos itse olisin delfiini, niin näkisin varmasti vielä vähemmän eroa noissa kahdessa. Miksi toinen laji näkisi meidät niin erilaisena verrattuna muihin?

 6. Ehkä se ei näekkään meitä niin erilaisina ja siksi halusikin puhua ihmisen/ihmisten näkökulmasta. Uskon, että delfiinien näkökulmasta olemme kaikki ”eläimiä”…

 7. olen kyllä samaa mieltä kun joo-o. eikö ole aika paljon todennäköisempää, että kyseessä on joko vitsi tai vika mielenterveydessä. sori vaan, hm.

  wespalle osoitettu viesti siis.

 8. Mikä lopulta on todennäköistä ja mikä ei? Tämän saa jokainen itse päätellä (saa uskoa mihin haluaa). Suosittelen silti kuuntelemaan/lukemaan viestejä pohtimatta turhaa niiden viestintuojaa. Mielestäni siis itse viestin sisältö on tärkein eikä se miten tai keneltä se on tullut. 🙂

 9. sisältö? totta sinänsä, mutta saman olisin voinut sanoa minäkin, mutta ketään ei kiinnostaisi. todennäköisyys on juu huono käsite tässä, mutta kumpi on uskottavampaa? pidätkö yhtään todennäköisenä, että delfiini on telepaattisesti lähettänyt viestin kaverille, joka kanavoi myös viestejä humanoideilta joiden piti saapua 14.10?

  ei sillä, jos nämä kanavoinnit tuovat elämään enemmän sisältöä, niin hienoa. itseni on vaan vaikea ottaa niitä vakavasti.

 10. Kiitos viestistäsi shakaali. Suosittelen myös seuraamaan muita blogin aiheita, kun tuo uusi podcastikin juuri julkaistiin. Siinä voisi olla sinua kiinnostavaa asiaa. Toki lisää podcastiaiheita saa suositella. 🙂

 11. oikeastaan meditaatio aiheita olen seurannut tarkasti. hieno keino rauhoittaa mieli kaiken kiireen keskellä. olen harrastanut epäsäännöllisesti pikkupennusta asti.

  eikä tosissaan millään pahalla, vaikka en uskoisi lähteitä.

  aiheeksi blogin sisältöä miettien muuten suosittelen lucid-unia. voisin itsekin yrittää jonkun artikkelin melkein aiheesta vääntää…

 12. Hienoa. Jos sinua kiinnostaa ja tietämystä löytyy, niin tuon artikkelin voisi julkaista täällä blogissa kaikkien nähtäväksi toki mainiten, että sinä kirjoitit sen. 🙂

 13. moi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: