Kirjoittanut HM | 19 joulukuu, 2008

Kanavointi 17.12 – Osa 2


Kanavoin Sherokha Veishiä.

Kolmas dimensio on paikka, jossa olette olemassa vain hetkellisesti, jotta voisitte kehittyä enemmän ylemmillä tasoilla. Tavallaan se on siis prosessi, joka nopeuttaa sielun kehitystä. Saman kehityksen voisi saada eri tavallakin (joku voisi kutsua tätä helpommaksikin), mutta kaikki ovat oikeita tapoja ja jokaisella on valta valita oman kehityksensä tie. Älkää pelätkö elämäänne, sillä sen olette valinneet ja se on sielullenne ja oman itsesi (sielun) kannalta juuri täydellistä, vaikka tuntuisikin välillä vaikealta tai jopa turhalta. Tulette kuitenkin ymmärtämään vielä kaiken ja iloitsemaan kaikista saavutuksistanne, joita olette maan päällä suorittaneet. Maan päällä olokin (vaikka onkin materialistista) on kehittymistä henkisellä tavalla. Mielestäni te ihmiset olette kaikki viisaita ja ansaitsette kaiken mahdollisen ymmärryksen ja kunnioituksen. Kunnioittakaa ja ymmärtäkää myös toisianne. Muistakaa, että te olette itsenne Jumalia ja vain te voitte vaikuttaa itseenne. Oman elämänne suunta on täydellinen, koska itse siihen vaikutat ja itse sen luot. Kaikki tekemäsi valinnat ovat täydellisiä nähtynä korkeimmalta tasolta. Kaikki tekemäsi valinnat ovat oikeita. Muista siis elää täysillä ja nauttia. Ole oma itsesi ja tee omat päätöksesi. Korkein taso on saavutettavissa. Saavuta oman elämäsi korkein taso nauttimalla ja rakastamalla itseäsi.

Kaikki on kaikki, koska kaikki ovat yhtä ja samaa Jumalaa. Täten me kaikki olemme Jumalia. Ainoa erottava tekijämme on ymmärrys siitä mitä me kaikki olemme. Kehittymällä koemme enemmän ja enemmän kaikkeutta. Noustessamme uudelle tasolle nousemme uudelle kokemisen tasolle, jossa koemme eri tavalla tätä kaikkeutta. Kaikkeus on loputon ja täten kehityksen tie on loputon. Sinulla on siis loputtomasti aikaa nauttia ja olla ekstaasissa mitä ihmeellisemmillä tavoilla. Tulet elämään mitä ihmeellisimmillä tavoilla, mitä ihmeellisimmissä ”kulttuureissa”. Haluan kertoa, että jo seuraavassa tasossa kaikki on mahdollista. Tällä hetkellä kokemanne taso on vain hetkellinen etappi ja suurin osa teistä on valinnut juuri tämän hetken elää maapallolla sen takia, että kehitytte tämän kautta seuraavalle tasolle. Jotkut teistä ovat tulleet ylemmiltä tasoilta tänne maan päälle auttamaan toisia tässä kehityksessä. Ei kuitenkaan ole mitään pelättävää, sillä kaikki tulee onnistumaan täydellisesti.

Älä huolehdi menneestä ja tulevasta. Elä nykyhetkessä ja nauti.

Mainokset

Responses

 1. Tähän ei voi muuta lisätä paitsi sen että olemme juuri siinä paikassa kuin missä meidän pitää olla. Ainakin allekirjoittanut. Kaikki on täysin kristallinkirkasta.

  Namaste.

 2. .. Ei siksi että se lukee täällä, vaan että se tuntuu sydämessä. Nämä kirjoitetut asiat vain vahvistavat oloani.

 3. Täytyy sanoa, että tämä on mielenkiintoinen blogi. En ole varma, uskonko kaikkeen mitä täällä kirjoitetaan. Mutta totisesti tämä on mielenkiintoista.

  Olisi kiva tietää / saada selville. 2012 joulukuun tapahtumista enemmän sekä sitä edeltävistä asioista. Raamatun ilmestyskirjaa, Nostredamuksen ennusteita ja Maya kalenterin asoita vähänkin tutkimalla olen tullut siihen tulokseen, että asioita tulee tapahtumaan ennen tuota 2012 vuotta ja paljon. On niin monta yhtäläisyyttä ilmennyt näihin lähivuosiin… sekä tuleviin että menneisiin. Jos pystyt mitenkään kanavoimaan näistä asioista enemmän, olisin kiitollinen.

  Oman elämänkokemuksen perusteella tuntuu, että minua yritetään sysätä oikealle tielle yhä enemmän ja enemmän… Valmistautumaan ruummillisesti enimmäkseen sotaan, nälänhätään ja selviytymiseen siihen aikaan, kun maapallo heittää vanhat standardit romukoppaan ja eletään aikaa missä teknologialla ei ole asiaa enää. On kuin tulisi tilaisuuksia, jotta hommaisin enemmän tuota ruumillista kuntoa. Aluksi oli auton kanssa ongelmia koko ajan, hankkiuduin eroon siitä ja olen ruvennut pyöräilemään koko ajan, myöhemmin tuli vielä hommattua koira äitini kautta eläinsuojasta, jonka kanssa olen vielä enemmän ruvennut liikkumaan. Koko ajan tuntuu, että joku suurempi voima yrittää ohjata minua ruumillisemman voiman tavoitteluun. Mutta tiedä siitä sitten oikeasti.

  Olen saanut myös kuvia siitä, että täytyy kehittää enemmän henkistä kuin teknologista puolta. Tulee aika jolloin ohjukset tuhoaa maapallon enimmäkseen ja kaikki peittyy vehreyteen jälkeenpäin, jolloinka meidän täytyy tosiaan henkistyä enemmän.

  En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta uskon todellakin tuohon vuoteen 2012 kyllä, ja se jos se saa minut muuttamaan elintapojani paljon paremmaksi valmistautuessani sotiin ym. ei ole kovinkaan pahaksi… vaikka mitään ei tapahtuisikaan, mitä toivon. Maailmassa on kurjuutta jo nyt ihan tarpeeksi.. Ikävä kyllä.

  Hyvää joulun odotusta kaikille kuitenkin.

 4. Näitä ilosanomia on tullu viimeset 30 vuotta eri henkilöiltä. Olen ihan pakostakin skeptinen vaikka toi vuosi 2012 on kohta lähellä.
  Ehkä ainoa asia mitä olen huomannut on se että ihmiset ovat avoimempia ja he huomaavat että he ovat tavallaan valmistautuneet nykyhetkeen jo pitkän aikaa, aivan kuin he olisivat subliminaalisesti tietäneet vaikkapa puoli vuotta sitten missä he ovat tällä hetkellä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: