Kirjoittanut HM | 14 joulukuu, 2008

Kysymyksiä hengille – Vastauksia osa 1


KysymysTässä vastauksia kysymyksiinne. Kysymyksiä voi edelleenkin laittaa tulemaan kommenttien muodossa.

Hartsa:
Ei varsinaisesti ole Simanuelille kysymystä, mutta kiinnostaa tietää että miten paljon vaikuttavat omat mielipiteesi tietojen ’kanavointiin’. Tuleeko usein tietoa joka on ristiriidassa aiemmin perustettujen mielipiteittesi kanssa asioista, vai tapaako asiat olla joko neutraaleja tai samalla radalla vanhojen näkemysten kanssa? Luonnollisesti asia filtteröityy jollain tapaa sinun kautta, koetko/tiedätkö milloin et pysty tulkitsemaan jotakin saatua tietoa oikein tai tarpeeksi täsmällisesti ettei varsinainen tietoarvo kyseisestä asiasta häviä?

Hmm.. pitää se joku kysymyskin keksiä kun näin harvinaislaatuinen tilaisuus olisi tarjolla 🙂 WM itseasiassa kysyi tuossa lähinnä samat asiat mitkä itseäni kiinnostavat. Mutta jos vaikka näistä perusikuisuuskysymyksistä se yleisin: Mikä on ’yksilön’ olemassaolon tarkoitus?

Kyselen lisää jos tulee mieleen myöhemmin. Yllättävää kun ei nyt tule oikein mieleen mitään mysteereitä mihin liittyen olisi kiva heittää kysymyksiä.

Vastaus:
Tietyllä tavalla omat mielipiteet eivät vaikuta kanavointiin (paitsi ehkä silloin jos luotan jo olevani oikeassa ja en kysy varmistusta). Joskus pieniä ristiriitoja tulee johtuen monistakin asioista: näkökulma vaikuttaa ehkä enimmäkseen, eli se kysynkö asian viidennen tason – ihmisen – vai Jumalan näkökulmasta. Kaikki ristiriidat ovat aina kuitenkin selvinneet, kun olen asiasta kysynyt ja yleisin syy on juuri ollut näkökulma tai itse kysymyksen löyhä asettelu. Jos esim. kysyn ”mihin olen matkalla elämässäni?” niin voin saada montakin eri vaihtoehtoa johtuen, että en määrittele aikaa tai paikkaa (ulottuvuus)… Jossain tapauksissa sitten tarkennan itse kysymystä. Jos asia on itselleni liian vaikea ymmärtää, niin sitä ei edes minulle kerrota. Yleensä silloin saankin vastauksen, että ”älä kirjoita sitä” tai muodostan vastaukseni uudestaan (tarkennan sitä). Yleensä jos en ymmärrä esim. termejä joita kysyjä käyttää, niin silloin kysyttäessäni en saa vastausta ollenkaan, vaan haluan selvittää mitä kysyjä tarkoittaa.

Yksilön olemassaolon tarkoitus: Yksilön olemassaolon tarkoitus on kokeminen ja sen kautta oppiminen. Ilman kokemista meitä ei olisi olemassa. Kokemalla opitaan erilaisia asioita. Esim. autolla ajamisen oppii vasta kun sen itse kokee. Vaikka sinulle kerrottaisiin tarkka tieto siitä kuinka paljon kaasua pitää painaa, koska pitää rattia kääntää ja kuinka tiukasti, niin siitä ei ole mitään hyötyä ennen kuin olet sen itse kokemalla oppinut. Tähän kokemiseen voi sitten liittyä paljonkin eri kokemuksia, joita henkilö on ennen syntymäänsä päättänyt kokea. Toisella tapaa ilmaistuna koko eläminen on kokemista, jokainen hengenveto, jokainen ajatus, tämän viestinkin lukeminen on kokemus. Joidenkin mielestä suvunjatkaminenkin voi olla elämän tarkoitus, mutta sekin on vain kokemus, eikä ole välttämätön elämän tarkoituksena ellei niin itse ole valinnut, mutta silloinkin se on vain osa sitä. 🙂

Etoji Pao:
Ovatko termodynamiikan pääsäännöt vielä päteviä viidennessä ulottuvuudessa?

Vastaus:
Viidennessä ulottuvuudessa on kaikki mitä siellä haluaa olevan. Lähtökohtaisesti siellä ei ole lämpötiloja ym. termodynamiikkaan liittyviä asioita (ei siis kylmää, eikä lämmintä). Jokainen siellä olija saa kuitenkin kokea esim. lämpimyyttä niin halutessaan. Voit vielä kysyä tarkemmin mitä termodynamiikan asiaa tarkoitit, koska se on käsittääkseni laajempi asia kuin pelkkä lämpötila.

Niin ja sen sanon, että siellä eivät päde fysiikanlait ja täten niitä ei lähtökohtaisesti ole olemassa. Kun esim. sinä menet ensimmäistä kertaa viidennelle tasolle, niin luot ajatuksellasi samantien niin tahtoessasi lämpötilan, valoisuuden yms. itsellesi. On vain tiettyjä pääsääntöjä, joita ei rikota, joihin kuuluu mm. se että toisille ei saa tehdä pahaa, kaikki on mahdollista ja se, että saa halutessaan olla yksin rauhassa, vaikka kaikki ovatkin yhteydessä.

Lisää tietoa viidennestä dimensiosta saa, kun lukee muut vastaukseni.

Pulsari:
Simanuel ei siis tunne termodynamiikan pääsääntöjä. No, ei ehkä ole oleellista viidennellä tasolla.
Kysymykseni kuuluu, mitä ne muut neljä ”dimensiota” ovat?

Vastaus:
Simanuel tuntee kyllä termodynamiikan pääsäännöt, mutta minä en. Tästä johtuen voi tulla ns. kielimuuri vastaan jos en esim. tiedä jotain termiä joka minulle annetaan… Minun pitää kuitenkin tiedostaa kaikki saamani tieto ja jos joukkoon tulee asioita, joita en itse ymmärrä, niin kokonaiskuva/kokonaisviesti voi heikentyä.

Lyhyesti sanottuna kaikki dimensiot ovat paikkoja, joissa kehitytään. Jokaisessa on tietynlaisia ”rajotteita” toisiinsa nähtynä ja siksi ne mahdollistavat erilaisia kokemuksia. Näitä dimensioita on myös keskenään erilaisia toistensa sisällä. En tässä siis kerro kaikkia mahdollisia vastauksia, vaan ainoastaan rajoitetun näkökulman. Mm. 2-dimensiosta on olemassa toisenlainen ”versio” sen sisällä, johon liittyy visuaalisuus 2D:nä, mutta itse en siitä kerro kirjotuksessani.

1-dimensio: Saamieni tietojeni mukaan, jotka voitiin minulle antaa (mihin ymmärrykseni riittää) se on ihmisen näkökulmasta olemattomuus. Olemattomuutta ei ole kuitenkaan olemassa, joten voitaisiin sanoa, että 1-dimensio on olemassa vain teorian tasolla.

2-dimensio: Kakkosdimensiosta voit lukea lisää täältä. Teen mahdollisesti tästä kuitenkin tarkemman kuvauksen, sillä tuon kirjoituksen aikaan telepaatinen yhteys viisaisiin henkiin, sekä oma ymmärrykseni ei ollut niin hyvä kuin nyt.

3-dimensio: Meidän todellisuutemme. Näitäkin on tosin olemassa erilaisia (mm. planeettojen olosuheista riippuvia).

4-dimensio: Lyhyesti sanottuna: Aika, ajassa liikkumisen mahdollisuus, ajan kokeminen eri tavoilla. 4-dimensio on samaan aikaan olemassa mm. 3D:ssä tietyllä tavalla rajoittuneena. 5D:ssä aika on taas käytössä ilman rajotteita.

5-dimensio: + Luominen on suuremmassa osassa kuin 3D:ssä.
+ Tietoisuus on erilainen. Kaikki ovat yksi ja sama iso kollektiivinen tietoisuus, joka on samaan aikaan kaikkialla kokien kolmatta tasoa, neljättä tasoa, sekä viidettä tasoa.
+Aikaa ei ole olemassa samalla tavalla kuin täällä. On olemassa vain nyky-hetki ja tulevaisuuden suunnitelmien teko on turhaa, koska on aina siinä ajassa milloin haluaa olla. Kun esim. alat luomaan taloa, niin voit päättää, että olet jo sen talon valmistumisvaiheessa.
+ Teleportaatio on mahdollista, mutta saa matkustaakkin jos haluaa.
+ Olemassa pelkkää nautintoa ja rakkautta.
+ Ei ole olemassa mitään sääntöjä, paitsi se, että ei saa tehdä mitään pahaa toisille ja, että halutessaan saa olla yksin rauhassa, vaikka kaikki ovatkin yhteydessä normaalisti toisiinsa
+ Kehitys on loputonta, ei rajotteita, kaikki on mahdollista.
+ Kaiken mitä ajattelee voi kokea ja olla kokematta.

Käsittelen lisää viidennettä dimensiota myös muiden kysymysten kautta.

Jonii:
Miten tuo viidennen koordinaattiakselin merkitys tulisi hahmottaa?
Kokeeko viidennessä ulottuvuudessa ajan tilaulottuvuutena?

Vastaus:
Koordinaatit eivät ole viidennessä tasossa niin tarpeellisia, sillä kaikki ovat yhtä ja täten tiedetään missä kukin on minäkin aikana. Siellä voi myös liikkua/matkustaa fyysisen tapaisesti (vaikka teleportaatio on mahdollista joten matkustus on turhaa, paitsi kokemuksena) ja liikkua ajassa, mutta siellä on täysi tietoisuus kaikesta ja kaikista siellä olevista. Tiedostamalla missä joku toinen on tiedostat paikan ja ajan, mutta samalla myös tiedostat sen haluaako hän tulla nähdyksi/koetuksi, joka on tärkein ”koordinaatti” paikantamiseen. Vapaan tahdon mukaisesti siis henkilö, joka haluaa olla yksin (niin että muut eivät tiedosta) on muille näkymättömissä, koska muut kunnioittavat hänen toivomustaan. Toisin sanoen tämä viides koordinaatti on halukkuus olla ns. läsnä.

Jonii:
Kokemus edellyttää muutosta, ja tämä taas edellyttää aikaa. Aika siis määritelmällisesti on jotain jonka suhteen muutos tapahtuu, erityisesti tietoisuuden kannalta. Jos tietoisuus pystyy yhä kokemaan uusia asioita, eikä tuo jämähdä staattiseksi tilaksi, tuo edellyttää ilmeisesti vielä kuudennetta hyperaikaulottuvuutta?

Vastaus:
Viidennessä ulottuvuudessa: kokemus on asia, jonka haluaa kokea (jonka voi halutessan olla kokemattakin), mutta se ei vaadi mitään aikaa vievää muutosta (ellei sitten aikaa halua kokea), sillä se on siinä ”hetkessä” tapahtuvaa. Viidennessä ulottuvuudessa on pelkkää nyky-hetkessä oloa (ei siis normaalisti pohdita mennyttä ja tulevaa), eli sama kun nyt luet tätä viestiä. Olet lukiessasi kokoajan nykyhetkessä pohtimatta aikaa, kunnes alat miettimään asioita: kuinka kauan tämän lukeminen kesti, mitä kello on, mitä tein eilen… Viidennessä ulottuvuudessa kirjoittaminenkin tapahtuu samantien, eli viestin kiroituksessa ei ole aikarajaa. Eli viestin valmistuminen tapahtuu normaalisti samantien (ellei taas halua kokea lineaarista aikaa).
Mieti aikaa viidennessä ulottuvuudessa näin: sen tuomia rajotteita ei ole, kun sitä ei ole. Ihmisen näkökulmasta se voi olla staattinen tila, mutta jos kerran aikaa ei ole, niin ei ole staattisuuttakaan (ei ole aikaa 0). Kokijan (viides ulottuvuus henkilön) näkökulmasta se ei ole staattinen tila, sillä kokoajan koetaan paljon uusia asioita (ei ole pysähdytty). Aikaa ei ole, kaikki halutut asiat koetaan samaan aikaan erillisinä kokemuksina. Toisinsanoen koetut asiat tuntuvat erillisinä, vaikka ne koetaankin samaan aikaan (koska aikaa ei ole).

5D:ssä aika ei ole rajoite, koska sitä ei ole. 3D:ssä aika on rajoite, koska se on lineaarisena olemassa.

WM_:
Voiko ihminen, vaikka sinä, hetkellisesti nyt saada kokea viidettä tasoa?
Mikä on tasojen tarkoitus?
Mikä ”valmentaa” seuraavalle tasolle ja milloin tulee muutos seuraavaan?

Vastaus:
Voi. Jollain tasolla ihmiset kokevat kokoajan viidennettä tasoa. Nykyhetkessä eläminen on viidennen tason ominaisuus, vaikka se onkin hieman erilainen viidennellä tasolla.

Tasojen tarkoitus on vain olla kehityksen paikkoina. Tietyllä tavalla ne ovat rajotteita, jotta sielu voisi kokea erilaisia asioita kokematta koko Jumalaa (kaikkea/kaikkeutta) samaan aikaan.

Seuraavalle tasolle valmentaa eläminen. Älä murehdi tulevaa tai mennyttä. Elä nykyhetkessä ja päästä irti. Päästäessäsi irti (kun et pohdi mitä pitäisi tehdä ja mihin olen matkalla, yleensäkkin tulevaisuuden miettiminen pois) ja eläessäsi nykyhetken mukaan olet oikealla tiellä. Olet kuitenkin nyt jo oikealla tiellä, sillä mm. sinä päätit syntyä juuri tähän aikaan maapallolle, kun tämä suuri muutos on tapahtumassa. Me kaikki olemme halutessamme menossa kohti viidennettä tasoa, mutta on myös mahdollisuus kokea lisää kolmatta tasoa. Muutos seuraavalle tasolle tulee silloin kun sydämmessäsi (ilman egoa) olet siihen valmis ja kaikki haluamasi asiat on koettu. 2012 on vain tietty rajapyykki kun maapallo itse siirtyy viidennelle tasolle ja moni meistä on halunnut tulla juuri siksi tänne. Muutos seuraavaan tasoon voi tapahtua sitä ennen tai sen jälkeen. Jos sielu on päättänyt siirtyä viidennelle tasolle maapallon muutoksen jälkeen, niin hänet siirretään jollekkin toiselle planeetalle siksi aikaa ja hän saa mahdollisuuden tehdä siellä päätöksiä. Haluan kuitenkin mainita, että mennessämme viidennelle tasolle emme tietyllä tavalla mene minnekkään, vaan jäämme tänne maan kanssa kokemaan viidenenttä tasoa. Eli tavallaan vain ympäristö ja me muutumme, mutta emme vaihda tietyllä tavalla paikkaa. Menemme siis viidennelle tasolle, mutta pysymme samaan aikaa maapallolla niin halutessamme. 🙂

Let the journey begun. 🙂

Mimmu:
Mahtavaa, pääsen kyselemään. 😀

En tiedä lasketko nämä kysymyket liian paljon tulevaisuuteen liittyen ja/tai sellaisia kysymyksiä, joihin ei haluta vastata, mutta tässä ne olisivat nyt kuitenkin.

1. Tapahtuuko nämä 2012 vuoden ylösnousemukset kuoleman kautta, vaiko onko kyseessä “tänne jääminen” ja sen kautta?
2. Jos minulla on kuollut sukulainen, johon en elämäni aikana ole tutustunut, voinko kutsua hänet luokseni ja tutustua häneen nyt? Jos voin niin miten tämä kävisi?
3. Vaeltavatko kuolleet/henget/enkelit ja muut täällä keskuudessamme, vai onko näillä oma paikka, josta voivat tulla tänne ja takaisin miten itse haluavat?
4. Mitä 5 dimensio tarkoittaa ihan nyt vain yleisesti?
5. Mikä on helpoin tapa keskustella henkien/oman henkioppaan/enkelien kanssa?

Vastaus:

1. Ylösnousemus tapahtuu, kun tietyt asiat on koettu. Kehomme muuttuu tavallaan valoksi. Samaan aikaan emme kuitenkaan vaihda paikkaa, vaan jäämme tänne maapallolle. Muista kuitenkin, että tuolloin maapallokin kehittyy ja täten koko maailmamme muuttuu.

2. Kyllä voit. Mieti kuitenkin miten haluat tämän kontaktin tapahtuvan (ilman pelkoa) ja miksi haluat sen kokea. Toisille voi toimia esim. unessa tapaaminen.

3. Tietyllä tavalla kuolleet ja enkelit vaeltelevat täällä keskuudessamme. Enkeleitä ym. ei tiedä aina esim. kokevansa, vaikka he auttavat normaalissa elämässämme kokoajan tavallaan kuiskimalla korviimme erinäisiä ehdotuksia (joku voi kutsua tätä omatunnoksikin).  Enkeleiden tarkoitus on auttaa, kun taas kuolleiden sieluilla on tarkoitus auttaa tai suorittaa jotain muuta tehtävää.

4. Lyhyesti sanottuna viides dimensio tarkoittaa paikkaa, jossa ei ole pelkoa, kärsimystä ym. negatiivisia asioita. Näiden sijasta on vain rakkautta ja iloa yms. 5D:ssä kaikki on mahdollista ja ei ole rajotteita. 5D on se taso, johon suurinosa ihmisistä seuraavaksi menee.

5. Johtuu ihan henkilöstä. Itselleni se on ollut ihan telepaattinen keskustelu ja unet. Joillekkin taas se voi toimia parhaiten esim. meditaation avulla. Kannattaa pohtia mikä tuntuu itsestäsi parhaimmalta tavalta ja mikä olisi mielestäsi paras ajankohta… Keskimääräisesti helpoin tapa keskustella näitten kanssa on myös ns. shamanistinen lähestymistapa. Jos on tosissaan, niin kannattaa mennä vaikka Amazonin sademetsiin ja tutustua sen kulttuuriin ja tapoihin. Siellä keskustelu erilaisten henkien kanssa on arkipäivää. Suomessa taas erilaisten huumaavien kasvien ym. nauttiminen on laitonta ja tabu.

Pole:
Haluaisin tietää onko elämä klassisen predestinaatio opin mukainen ja mikä on vapaan tahdon ja välttämättömyyden suhde.

Lisäksi haluaisin kysyä jos Sartre on oikeassa eksistentialisminsa suhteen, niin voiko mieli vaikuttaa subliminaalisesti omien toiveitten ja odotusten kautta makrokosmokseen ja sitäkautta näkyvään maailmaan.

Vastaus:
Elämä ei ole predestinaatio opin mukainen ja toisaalta taas on. Johtuu ihan näkökulmasta. Sillä me kaikki olemme yhtä. Me itse päätämme, että menemmekö kadotukseen vai ei. Kukaan “syntinen” (ei ole syntejä jos katsotaan korkeimmasta näkökulmasta) ei joudu kadotukseen, ellei itse näin päätä. Voikin miettiä, että kuinka moni haluaisi oikeasti muka kokea helvetin… EI KUKAAN! Silti se on mahdollista, jos niin oikeasti haluaisi. Välttämättömyys on vapaan tahdon mukainen, toisinsanoen se on välttämätöntä, jonka halusit välttämättömäksi. Toisinsanoen syöminen on maapallolla yleensä välttämätöntä ja sitä on tultu tänne kokemaan, koska olemme sitä halunneet kokea.

Mieli voi välillä vaikuttaa subliminaalisesti omien toiveitten ja odotusten kautta makrokosmokseen ja sitäkautta koettuun maailmaan, mutta tulevan manifestoiminen on paljon vaikeampaa, kuin nykyhetken. Tämä maailma on meidän itsemme päässä juuri sellaisena, kuin haluamme sen sydämessämme olevan, jotta voisimme kokea haluamiamme asioita. Näitä kokemalla opimme asioita, joita meidän kannatti ja kannattaa mielestämme oppia.

:D:
Olisiko mahdollista saada tietoa edesmenneestä isästäni, johon en koskaan päässyt tutustumaan?

Vastaus:
On. Voit kysyä sitä sukulaisilta, nähdä unessa jne. Miten ja keneltä haluat tämän tiedon saada?

Lisää kysymyksiä saa esittää vaikkapa ihan kommenttien muodossa.

Mainokset

Responses

 1. ”sillä mm. sinä päätit syntyä juuri tähän aikaan maapallolle, kun tämä suuri muutos on tapahtumassa.”

  Minulla tuli tuosta jokin ”muisto” mieleen, kuin oisin joskus saanut päättää tämän, ja jonkin intiaaniheimon elämän väliltä….
  Kuvittelenko vain?

  Tuli tosi outo tunne, kun ”muistin” tuon. Vai onko vain alitajunnan tekemiä kepposia?

 2. Mielestäni kyseessä voi hyvinkin olla aito muisto tuosta välivaiheesta, jossa ollaan ennen uuden elämän alkamista. Kiintoisaa.

 3. Kun tuli puheeksi tuo elämän tarkoitus, niin siitä tuli mieleen, että onko se kokeminen ihmisen itse päätettävissä mitä hän haluaa kokea ja miten sen kokee?

 4. Miten voin kutsua henkiä tai olla niiden kanssa tekemisissä? Ja onko jokaisella ihmisellä oma henkiopas? Toivottavasti vastaat näihin. Ja miten oman henkioppaan voisi saada?

 5. TT: Ihminen saa valita mitä kokee ja miten kokee, tosin täällä maan päällä monetkaan eivät ole siitä tietoisia ja ”jakavat” energioitansa miten sattuun ymäristöön jolloin ympäristö antaa takaisinkin vähän mitä sattuu.

  Yuki: Pyytämällä, antamalla itselle lupa olla jonkun hengen kanssa tekemisissä. Yleensä helpointa ohjatun meditaation kautta, kun on oppinut luottamaan itseensä ja avaaman sydämmensä.

  Kaikilla on monia henkioppaita, joista yksi toimii niin sanuttuna portinvartijana ja vahtii, että että saat vain sen verran energiaa tai henkiä mihin olet valmis. Wespa taisi kääntää suomeksi yhden ohjatun meditaation millä tapaa henkioppaan, mutta jos englanti sujuu niin youtubesta löytyy hakusanoilla spirit guide meditation.

  Rakkaudella,
  Chioy

 6. Joo tätä henkiopasmeditaatiota saa käyttää vapaasti. 🙂

  https://henkimaailma.wordpress.com/2009/02/19/henkiopasmeditaatio/

 7. Hei..Onko täällä sivustolla ketään joka osaisi ennustaa? minun ja perheeni elämässä ei ole lähivuosina ollut paljon muuta kuin surua ja heti kun tuntuu että kyllä tämä tästä niin lisää tulee moskaa niskaan.Enää en jaksa edes ajatella parempia päiviä,enkä edes ole enää varma onko sellaisia edes tulossa.Minulla ei ole varaa maksullisiin ennustajiin.Olisin todella onnellinen jos joku osaisi antaa minulle vastauksia ja saisin niistä hieman rauhaa ja helpotusta jotta jaksaisin tsempata perhettäni ja itseäni.Kiitos jo etukäteen jos sellaista apua saisin!

 8. En itse tunne ketään sellaista, mutta tsekkaa Uusi Maa -foorumilta tai Reiki -foorumilta 🙂

 9. Ok kiitos.

 10. Mitkä on helpoimpia ja nopeimpia tapoja saada yhteys henkiin/henki oppaaseen? Voisitko antaa ohjeita/vinkkejä?:)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: