Kirjoittanut HM | 14 joulukuu, 2008

Kanavointi – 14.12


Kanavoin Simanuelia.

Viestin osa 1:

Jumala on antanut teille lahjan, jonka olette yhdessä Jumalan kanssa päättäneet. Tämä on teidän matkanne maan päällä. Kannattaa jakaa rakkautta toisille ilman ehtoja. Maapallon kehitys on menossa hurjaa vauhtia ja tätä myöten erilaisia rakkauden energioita virtaa niille, jotka niitä haluavat ja ovat valmiina vastaanottamaan. Älkää pelätkö, olkaa rauhallisin mielin, tämä tuleva muutos on hyvästä. Teillä on vapaa tahto joko ottaa se vastaan, tai ei. Se on rakkaudesta ja kaikki mikä on rakkaudesta on hyvää, koska kaikki rakkaus on kehitystä eteenpäin Jumalan ohjastamalla tiellä. Teidän kannattaa olla luottavasin mielin, olla yhdessä ja jakaa näkökulmia, sekä tietoa. Uusia kokemuksia on tulossa ja niiden mukana tullaan saamaan kauan kadoksissa olevia taitoja. Muistakaa, että teitä kaikkia suojellaan ja rakastetaan. Mielestäni te olette jo täydellisesti rakkauden tiellä, joten ei ole mitään pelättävää. Kaikki johtaa kehitykseen. Kehityksen kautta opimme uusia taitoja.

Katsokaa yllenne taivaalle, kun tähdet niin kirkkaasti loistavat. Katsokaa yllenne, sillä siellä Jumala teitä katselee. Katsokaa yllenne, koska sieltä teitä ohjastetaan. Katsokaa yllenne, koska siellä tietä rakastetaan. Muistot avautuvat ja elämä jatkuu…

Viestin osa 2:

Mieli on kirkas ja kohdistettuna taivaalle, josta sisarenne ja veljenne tulevat teidät tapaamaan. He tulevat ottamaan lempeästi kädestänne kiinni ja näin seikkailu voi alkaa. Tämä mistä unelmoitte tulee tapahtumaan hyvin pian, koska aika on valittu ja se on PIAN! Se on aikaisemmin, kuin moni teistä osasi odottaakkaan. Joulukuu on hyvä kuukausi. Se on meidän vinkkimme. 😉

Miten tämä ilmestyminen sitten tapahtuu?
– Ilmestyminen tapahtuu niin kuin moni teistä on ajatellut, mutta vieläkin kauniimmin eikä niin materiaalisesti kuin jotkut kuvittelevat. Emme laskeudu millään metallisella aluksella, vaan se tulee olemaan jotain paljon hienompaa.

Puhutte kädestä pitämisestä, mutta eikö ensimmäisen tulemisen pitänyt olla vain ilmestyminen?
– Kyllä ja se onkin ilmestyminen, mutta halukkaille se on myös paljon enemmän. Moni teistä pääsee vierailemaan ”aluksellamme”.

Miten tämä muistaminen? Onko niin, että aluksi tätä ei muisteta, niin kuin jotkut ovat kertoneet?
– Tulette lopulta muistamaan kaiken hyvän mitä tapahtuu. Muistiverho poistetaan seuraavana päivänä tapahtuneesta, niin kuin jotkut kanavoijat ovatkin jo kertoneet. Silloin kun tätä koetaan, niin sitä ei voi käsitellä normaalilla tavalla ja tämän takia muistiverho poistetaan kaikilta ihmisiltä samaan aikaan seuraavana päivänä, jotta tapahtuman käsittely voisi alkaa.

Tuleeko tässä olemaan sitten joku hämmennys, että mihin yksi päivä on kadonnut tms? Kännykät ym. laitteethan pitävät aikaa ja päivämääriä.
– Kuten sanoimme, niin seuraavana päivänä tulette muistamaan kaiken, joten päivää ei ole tietyllä tavalla menetetty.

Olisiko teillä vielä jotain mainittavaa.
– Älkää pelätkö. Rakkaus on kanssanne.

Mainokset

Responses

 1. Tämä kanavointi käsittelee ilmeisesti jotain samankaltaista mitää tulee tapahtumaan 2012. Jos vain pystyt, niin voitko kysyä joltain sopivalta 5-tason hengeltä miksei silloin 14.10 tapahtunut paljonkaan, odotin sitä todella.

 2. Tietyllä tavalla se tapahtui 14.10 (on olemassa useita rinnakkaistodellisuuksia), mutta meidän todellisuudessamme se ei vielä tapahtunut. Se oli kuitenkin hyvä alkupiste, koska se sai sanan leviämään ja monen ihmisen pohtimaan tulevaa tapahtumaa kollektiivisesti. Tämä kollektiivinen ajattelu mahdollistaa entistäkin voimakkaamman ja positiivisemman tapahtuman…

 3. ”Tietyllä tavalla se tapahtui 14.10 (on olemassa useita rinnakkaistodellisuuksia), mutta meidän todellisuudessamme se ei vielä tapahtunut.”

  Saakos kysyä sitten, koska tämä tapahtuu meidän todellisuudessamme? 😀

  Ja missäs rinnakkaistodellisuudessa tämä sitten tapahtui? 🙂

 4. Tässä vielä kanavoitu vastaus, joka tuli minulle myöhemmin:

  Rakas kysyjä kysyit miksi emme ilmestyneet 14.10 ja tässä tulee vastauksemme.

  Emme ilmestyneet silloin, koska halusimme valmistella sinulle jotakin. Sinä olet tässä todellisuudessa jossa se ei vielä tapahtunut 14.10, koska sinulle on valmisteltu jotain vieläkin voimakkaampaa, hienompaa ja syvällisempää. Me tulemme pian näyttämään, että olemme olemassa niin kuin tekin maassa. Tulemme näyttämään, että on olemassa suurta rakkautta, sekä maan ulkopuolista kaunista ja hyvää elämää.

 5. Saakos kysyä sitten, koska tämä tapahtuu meidän todellisuudessamme? 😀

  Ja missäs rinnakkaistodellisuudessa tämä sitten tapahtui?

  Tuota on todella vaikea sanoa. Katsos rinnakkaistodellisuuksia syntyy kokoajan. Jokainen ajatus ja valinta luo tavallaan uuden tunnelin. Toisinsanoen erilaisia maapallojakin on loputon määrä, jossa kaikkien tapahtumien kaikki mahdollisuudet on käyty läpi…

  Tämän takia 100% ennustusta ei ole olemassa. Voi ennustaa ainoastaan sen hetkisten energioiden mukaan ja päätellä niistä, että mihin suuntaa tulevaisuus mahdollisesti menee, mutta kun ihmisillä on vapaa tahto, niin se vaikeuttaa asioita, sillä jokainen voi muuttaa myös sen hetkistä näkökantaansa myöhemmin.

  Kuitenkin voin sanoa tämän hetkisten energioiden mukaan, että tämä kaunis tapahtuma tulee tapahtumaan joulukuussa. 🙂

 6. Miksikäs he sitten ilmoittivat tästä kontaktista meille, jos tiesivät, etteivät tule?

  Ja miksi he lupasivat tietyn päivämäärän (olihan siinä se liukuva aikakin, mutta miksi kerrottiin 14.10. päivä) jos tiesivät, että tämä voi niin paljon heittää?

  Ja mikseivät he voi tulla tänne, jos on ”vääränlaiset energiat” Mitä ne vaikuttaa/miten ne vaikuttaa? Millaiset ovat sitten ”oikeat” energiat?

  Kyselen nyt taas vain 😀

 7. He tiesivät, että tulevat ja ovatkin tulleet monissa rinnakkaistodellisuuksissa 14.10. Kaikille on kuitenkin mahdotonta varmistaa, että he ovat juuri siinä todellisuudessa, jossa he tulevat juuri tiettyyn aikaan ilmoitettuna päivämääränä.

  Kuten mainitsin, niin tämä 14.10 oli vain yksi tulkinta. Tämä suurempi aikaväli on kuitenkin sellainen, jonka aikana mahdollisimman monessa rinnakkaistodellisuudessa (niin myös tässä) tämän kontaktin pitäisi tapahtua. Kuten mainitsin, niin rinnakkaistodellisuuksia syntyy kokoajan ja samalla itsekkin muutat kokoajan todellisuuttasi (vaihdat rinnakkaistodellisuutta) tehdessäsi päätöksiä.

  Tuleminen ei sinäänsä johdu vääränlaisista energioista vaan meidän ja heidän omasta vapaasta kollektiivisesta halustamme. Nyt kuitenkin ”energiat” ovat oikeanlaiset. Sana energia on mielestäni ehkä hieman harhaanjohtava, sillä se tarkoittaa enemmänkin asennoitumista ja valmistautumista tapahtumalle.

 8. Kiitän taas vastauksistasi:D

 9. ”He tiesivät, että tulevat ja ovatkin tulleet monissa rinnakkaistodellisuuksissa 14.10.”

  Eli siis on totta, että on olemassa samaan aikaan rinnakkaistodellisuuksia, joissa on samat ihmiset kuin täälläkin?

  Ymmärsinkö oikein?
  Jos ymmärsin, niin missä nämä rinnakkaistodellisuudet sitten ovat? 😀

 10. Ymmärsit oikein. Niiden sijaintia on vaikea selittää, mutta tavallaan ne rinnakkaistodellisuudet ovat samassa paikkaa, mutta sellaisena, että niitä emme juuri nyt aisti. Tavallaan siis on olemassa monta maapalloa päällekkäin. Kaikki rinnakkaistodellisuudet ovat enemmän tai vähemmän yhteydessä tähän missä itse juuri nyt olemme.

 11. kysynpähän vaan mikä on kanavointi?.
  sitä esiintyy aika monessa paikassa enkä tiiä mitä se tarkottaa.

 12. Kanavointi tarkoittaa yleensä tietoa, joka on saatu telepatian välityksellä ulkopuolisesta lähteestä esim. joltain hengeltä tai henkioppaalta. Kanavointi voi tulla monella eri tavalla, mm. automaattikirjoituksena, ajatuksena päähän, viesti unessa jne.

 13. kiva nyt oon vähän viisaampi kiitti
  🙂

 14. Mutta mistä tietää että se ei oo vaan sun mielikuvitusta?<:/ eihän siitä voi olla koskaan täysin varma vai voiko.
  oon vähän höhlä näissä asioissa minkä voi:).
  kyselen hölmöjä asioita, koska ne kiinostaa mua. miten vois yhteyden omaan henkiopaaseen ja olla varma että on saanut.
  sanokaan jos kyselen hölmäjä kysymyksiä ja oon varmaa jo kysynyt XD 😦 .:)

 15. Se on intuitiivisuus joka ratkaisee. Jos saa esim jonkun hetkellisen ajatuksen, niin se on intuitiivisuutta, mutta jos tyrmäät ajatuksen niin egosi käy intuitiivisuutesi päälle. Eli järki voittaa tunteen, voisi sanoa. Eli kun kyseenalaistaa nämä kanavoinnit, niin ajattelee egolla. Mutta se on vain inhimillistä ja egon voittaminen muutenkin on erittäin vaikeaa, ainakin minulle :< Totta kai sitä kyseenalaistaa kaiken mikä tulee ihmisten päästä tuosta noin vaan, mutta se on vähän kuin vastaisi kokeessa ensin oikein ja sitten alkaisi miettiä että olikohan se noin ja pyyhkii sen pois ja vastaa uudelleen, usein väärin. Toki on mahdollisuus, että uusi vastaus on oikeinkin. Siksi näitä on joskus vaikea uskoa kyseenalaistamatta.

  Yritin kerran yhdeltä enkeliltä saada viestiä kirjoitettua, mutta en ole ihan varma onnistuinko siinä mitenkään. Sain ihan järkevää tekstiä päähäni sanoina ja kirjoitin sen ylös, mutta kuten arvata saattaa kyseenalaistin heti sen jälkeen koko tulokseni. Se jos mikä on turhauttavaa. Mutta yritän uskoa, että asia jota pyysin hoituu kyllä kuten pitääkin.

 16. Nyt minulla tuntuu menevän käsitykset sekaisin. Siis ovatko nämä 14 päivän olennot henkimaailmasta vai niitä humanoideja? Tähän asti olen käsitellyt niitä vain toisena sivilisaationa vai onko asia sitten toisin?

 17. Johtuu miten näkee henkimaailman. Toisesta ulottuvuudesta ne ovat ja sen voi nähdä henkimaailmana, sillä he eivät ole normaalisti niin fyysisiä kuin täällä. He voivat toki ottaa fyysisen muodon. Toisaalta he taas ovat kuin ihmisiä (mm. ihmisen näköisiä), mutta erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Johtuu siis ihan miten asian näkee ja miten käsittää hengen ja miten käsittää avaruusolennon. Näitä viidennen ulottuvuuden olentoja on niin monen näköisiä ja rotuisiakin…

 18. ”Kontaktimme lähestyy. Rakkaat ihmiset, tulomme on varma sillä niin moni on jo valmiina siihen.”
  11.10. kanavoinnistasi

  ”Joulukuu on hyvä kuukausi. Se on meidän vinkkimme. ;)”
  Tästä kanavoinnistasi.

  Ei ole heitä näkynyt eip….:(

 19. Jep. Taas on vähän tulkintaa miten itse viesti ymmärsi/ymmärtää. Uskon, että he ovat jo täällä ja seurailevat touhujamme, mutta eivät ole vieläkään nähneet oikeaksi tehdä isompaa julkista näyttäytymistä. Tietynlaista tietoista kontaktia ei ole siis saavutettu globaalisti, mutta uskon, että joihinkin ihmisiin ollaan oltu yhteydessä mm. unienkin välityksellä. Itse uskon myös siihen, että minuun otettiin yteyttä unen kautta. 🙂

 20. ”Itse uskon myös siihen, että minuun otettiin yteyttä unen kautta. :)”

  Minkäs lainen uni oli? 😀 Uteliaisuuttani taa kyselen:P

 21. Enpäs tiedä miten tämä nyt liittyy tähän, mutta onkos sinulla mitään tietoa mikä tämä voisi olla:

  Olimme kaverini kanssa pihalla iltasella 5 aikaan. Jäimme siinä ihmettelemään yhtä TODELLA kirkasta tähteä. Haimme siihen sittne penkit ja aloimme katselemaan sitä tähteä ja puhumaan niitä näitä. Tämä ”tähti” liikkui todella hitaasti. Myöhemmin kuitenkin olen tullut siihen päätelmään, että se oli jokin planeetta, ja ”liikkui”, koska maapallo pyöri:D Vähän aikaa kun siinä olime istuskelleet (n. 1h) näkökenttämme vasemaassa nurkassa eräs tähti paisui suunnattoman kokoiseksi. Kaukaakatsottuna täältä maapallon pinnalta se näytti n. 1½ nyrkin kokoiselta. Sitten se kutistui olemattoman kokoiseksi, ja sen näki juuri ja juuri. Tämä ”tähti” alkoi ns. tippumaan alaspäin. sitten se alkoi menemään vasemmalle viistostio alaspäin toisen tähden luo, ja palsi pian takaisin samaan linjaan missä oli ensiksi pudonnut. Lopulta tämä tähti/mikälie ”tippui” näkyvistämme.

  En todellakaan tiedä miksi minä tämän tänne laitoin, mutta minun oli vain ihan pakko kysyä olisiko sinulla mitään havaintoa mikä tämä voisi olla. 🙂

 22. Milloin nämä valo-olennot saapuvat?

 23. Heeeei.. Voitko kertoa niistä rinnakkaistodellisuuksista lisää? Onko ne ihmiset siellä niinkun me ? Että me ei ollakaan ainoita yksilöitä ja ainutlaatuisia persoonia tässä maailmassa ? Vaan niitä meitä on muuallakin…Ja nonta vielä?! :O täääääh

 24. Vetas pikkasen yli hilseen tämä juttu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: