Kirjoittanut HM | 11 joulukuun, 2008

Kysymyksiä 5-tason hengille


Ajattelin tehdä tällaisen aiheen kysymyksiä varten.

Olen lähes päivittäin yhteydessä mm. Simanuel -nimiseen henkeen, joka on viidennellä tasolla. Päätimme yhdessä hänen kanssaan, että hän on valmis vastaamaan lähes kaikkiin kysymyksiinne.

Voitte esittää vapaasti kysymyksiä, jotka liittyvät viidenteen tasoon (5 dimensio) tai elämään maapallolla yms. Toivon kuitenkin, että ette kyselisi tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä, lottorivejä yms. En tule myöskään vastaamaan ns. todistelupyyntöihin (minkä väriset kalsarit on jalassani? tms.), koska tässä tapauksessa vastaus johtuu vapaan tahdon mukaisesti siitä uskooko henkilö saavansa oikean vastauksen.

Maksimissaan viisi kysymystä / henkilö.

Tulen tekemään vastauksia varten uuden artikkelin. Jos kiinnostusta ja kysyttävää löytyy, niin teen tästä mahdollisesti viikottaisen tradition. 🙂


Responses

 1. Mahtavaa, pääsen kyselemään:D

  En tiedä lasketko nämä kysymyket liian paljon tulevaisuuteen liittyen ja/tai sellaisia kysymyksiä, joihin ei haluta vastata, mutta tässä ne olisivat nyt kuitenkin.

  1.Tapahtuuko nämä 2012 vuoden ylösnousemukset kuoleman kautta, vaiko onko kyseessä ”tänne jääminen” ja sen kautta…? (sekava kysymys oli joo…)

  2. Jos minulla on kuollut sukulainen, johon en elämäni aikana ole tutustunut, voinko kutsua hänet luokseni, ja tutustua häneen nyt? Jos voin niin miten tämä kävisi?

  3. Vaeltavatko kuolleet/henget/enkelit ja muut täällä keskuudessamme, vai onko näillä oma paikka, josta voivat tulla tänne ja takaisin miten itse haluavat?

  4. Mitä 5 dimensio tarkoittaa ihan nyt vain yleisesti?

  5. Mikä on helpoin tapa keskustella henkien/oman henkioppaan/enkelien kanssa?

 2. Monia kysymyksiä olisi, mutta minulla on niistä sellainen tunne, että pitää itse hankkia se tieto tai että minun ei edes kuulu tietää vastauksia. Ei ainakaan vielä. Mutta jotain muita juttuja minulla on kysyttävänä. Toivottavasti näihin pystyy vastaamaan edes jotenkin.

  1. Miten saa selville oman elämäntehtävänsä? Eli syyn, minkä vuoksi tätä elämää elää. Jos sellainen siis jokaisella on.

  2. Mistä tietää löytäneensä sielunkumppaninsa? Eli esimerkiksi oikean puolisonsa. Luin eräästä kirjasta joskus, että sielu päättää jo ennen uutta syntymäänsä kenen kanssa jakaa elämänsä (jos siis edes aikoo jakaa), mutta mietin voiko kesken elämänsä ns mennä harhaan ja ”valita väärin”.

  3. Voivatko unien tuntemattomat kasvot olla tuttuja entisistä elämistä? Näen usein unta ihmisistä, joita en koskaan ole edes nähnyt, ja olenkin miettinyt että voisiko kyseessä olla sielun muistoja muista elämistä.

  4. Onko taruolentoja (esim lohikäärmeitä, vampyyreja jne) olemassa missään muodossa missään dimensiossa tai universumin kolkassa? Tämä on vain unelmoijan pieni haave, että niitä voisi olla edes jossakin : )

  5. Onko helvetti oikeasti olemassa sellaisena, kuin se ihmisille kuvataan, eli tulisena pätsinä täynnä ikuista kärsimystä ja kipua? Minusta tämä olisi kovin julma kohtalo millaiselle sielulle tahansa.

 3. Haluaisin tietää onko elämä klassisen predestinaatio opin mukainen ja mikä on vapaan tahdon ja välttämättömyyden suhde.

  Lisäksi haluaisin kysyä jos Sartre on oikeassa eksistentialisminsa suhteen, niin voiko mieli vaikuttaa subliminaalisesti omien toiveitten ja odotusten kautta makrokosmokseen ja sitäkautta näkyvään maailmaan.

 4. olisiko mahdollista saada tietoo mun edesmenneestä isästä johon en koskaan päässy tutustuu??

 5. ”1.Tapahtuuko nämä 2012 vuoden ylösnousemukset kuoleman kautta, vaiko onko kyseessä “tänne jääminen” ja sen kautta…? (sekava kysymys oli joo…)

  2. Jos minulla on kuollut sukulainen, johon en elämäni aikana ole tutustunut, voinko kutsua hänet luokseni, ja tutustua häneen nyt? Jos voin niin miten tämä kävisi?

  3. Vaeltavatko kuolleet/henget/enkelit ja muut täällä keskuudessamme, vai onko näillä oma paikka, josta voivat tulla tänne ja takaisin miten itse haluavat?

  4. Mitä 5 dimensio tarkoittaa ihan nyt vain yleisesti?

  5. Mikä on helpoin tapa keskustella henkien/oman henkioppaan/enkelien kanssa?”

  1. Ylösnousemus tapahtuu kun tietyt asiat on koettu. Kehomme muuttuu tavallaan valoksi. Samaan aikaan emme kuitenkaan vaihda paikkaa, vaan jäämme tänne maapallolle. Muista kuitenkin, että tuolloin maapallokin kehittyy ja täten koko maailmamme muuttuu.

  2. Kyllä voit. Mieti kuitenkin miten haluat tämän kontaktin tapahtuvan (ilman pelkoa) ja miksi haluat sen kokea. Toisille voi toimia esim. unessa tapaaminen.

  3. Tietyllä tavalla kuolleet ja enkelit valetelevat täällä keskuudessamme, mutta tavallaan taas ei. Enkeleitä ym. ei tiedä aina esim. kokevansa, vaikka he auttavat normaalissa elämässämme kokoajan tavallaan kuiskimalla korviimme erinäisiä ehdotuksia (joku voi kutsua tätä omatunnoksikin)…

  4. Lyhyesti sanottuna viides dimensio tarkoittaa paikkaa, jossa ei ole pelkoa, kärsimystä ym. negatiivisia asioita. Näiden sijasta on vain rakkautta ja iloa yms. 5D:ssä kaikki on mahdollista ja ei ole rajotteita. 5D on se taso, johon suurinosa ihmisistä seuraavaksi menee.

  5. Johtuu ihan henkilöstä. Itselleni se on ollut ihan telepaattinen keskustelu ja unet. Joillekkin taas se voi toimia parhaiten esim. meditaation avulla. Kannattaa pohtia mikä tuntuu itsestäsi parhaimmalta tavalta ja mikä olisi mielestäsi paras ajankohta…

 6. Haluaisin tietää onko elämä klassisen predestinaatio opin mukainen ja mikä on vapaan tahdon ja välttämättömyyden suhde.

  Lisäksi haluaisin kysyä jos Sartre on oikeassa eksistentialisminsa suhteen, niin voiko mieli vaikuttaa subliminaalisesti omien toiveitten ja odotusten kautta makrokosmokseen ja sitäkautta näkyvään maailmaan

  Elämä ei ole predestinaatio opin mukainen ja toisaalta taas on. Johtuu ihan näkökulmasta. Sillä me kaikki olemme yhtä. Me itse päätämme, että menemmekö kadotukseen vai ei. Kukaan ”syntinen” (ei ole syntejä jos katsotaan korkeimmasta näkökulmasta) ei joudu kadotukseen, ellei itse näin päätä. Voikin miettiä, että kuinka moni haluaisi oikeasti muka kokea helvetin… EI KUKAAN! Silti se on mahdollista jos niin oikeasti haluaisi. Välttämättömyys on vapaan tahdon mukainen. Sen mitä itse koet (ilman egoa) välttämättömäksi on sitä.

  Mieli voi välillä vaikuttaa subliminaalisesti omien toiveitten ja odotusten kautta makrokosmokseen ja sitäkautta koettuun maailmaan, mutta tulevan manifestoiminen on paljon vaikeampaa. Tämä maailma on meidän itsemme päässä juuri sellaisena kuin haluamme sen sydämessämme olevan, jotta voisimme kokea haluamiamme asioita, joita kokemalla opimme asioita joita meidän kannattaa mielestämme oppia.

 7. olisiko mahdollista saada tietoo mun edesmenneestä isästä johon en koskaan päässy tutustuu??

  On. Voit kysyä sitä sukulaisilta, nähdä unessa jne.
  Miten haluat tämän tiedon saada?

 8. 1. Mitä unihalvaus on oikeastaan? Monet ihmiset kertovat esimerkiksi kokevansa itsensä valoenergiana unihalvauksen aikana.

  2. Erilaiset kehitysvammaiset tai autistit ovat monilla tavoin yksilöllisiä/ erikoisia. Millainen rooli heillä on ihmiskunnan tietoisuuden nostamisessa?

  3. Tieteen nimissä toimitaan nykyään paljon. Väittäisin, että se on muodostunut monille uskomusjärjestelmäksi. Mitä hyviä puoli tieteellä on? Pitäisikö tiedettä varoa?

  4. Miksi koen, että ympärilläni on erittäin paljon indigo-ihmisiä, mikä merkitys sillä on minuun?

 9. epäilen että olen saanut tai olentan, että oisin saanut yhteyden yhteen henkeen, joka on minun vitos tason henkiopas jonka nimi on Tricks. en tiiä onko se mieli kuvistani.

  haluisin kysyä onko kyseistä henkilöö olemassa vai onko se mun
  mielikuvitusta ?

  mikä indigo-ihminen tai indigo?

  miks ihmisillä tai oikeestaan minulla tunne että pitään mennä jos anan ajatusten vaan mennä niin ihmettelen hetken kuluttua mitä tässä teen.otetaan vaikka esi merkki

  kun tulin pikku veljen huoneesta minun piti mennä keitiöön mutta yhtä äkki käänyn ilman selitystä ja kävelen väärään suuntaan alan ihmetteleen ajatuksisani että mitä teen.

  kun makaan rauhassa sängyllä kädet rentona sivulla niin alkaa käsi nousta ilman selitystä saattaa pysyä ilmassa parisen minuutti tai muutama sekunti jopa se tekeen ilmaan outoja kuvioita hetken kuluttua käteni lysähtää takas alas(huom pidin käden rentona joten en tehnyt sitä itse).

  saan välillä ajatuksia jotka tapahtuvat myöhemmin tai ei olenkaan.

  voi olla vilkasta mieli kuvitusta.

  tätäkin tapahtuu välillä tulee tunne että pitää mennä ja seurata tunnetta joka yleensä johtaa metsään, joka meidän kodin vieressä tätä tapahtyy yleisimin pimeellä ja pelkään kuolakseni pimeetä en tiiä miks? en mee ulos pimeellä jos ei ole pakko ainakaan yksin.

  tätäkin sattuu joskus harvoin mutta sattuu kouitenkin: kerran kuulin äänen joka oli selvä ääni miehen äänen se oli noin suunilleen keski ikäisen miehen ääni joka puhui ystävälisesti mutta käskevästi MIES SANOI: tule mukaan.MINÄ AJATTELIN: miksi minun pitää tulla mukaasi . MIES VASTASI: on aikasi. MINÄ VASTASIN:ei oo vielä minulla on viellä poljon tehtävää. MIES JATKOI:anna kätesi. MINÄ KYSYIN:MIKSI MUNIN PITÄÄ ANTAA.( no lupulta mies puhui minut ympäri no olin antamassa kättä niin kuuliin toisen äänen se kuului nuorelle naiselle) NAINEN SANO: ei älä anna .
  samalla vedin käteni pois… tämä kerta on ainakin totta… muista kerroista en oon niin varma voi olla vilkasta mielikuvitusta mutta muilla kerroilla mulle on sanuttu samat lauseet kuin tolla miehellä..

  kysynpähän hyvin vuoksi: yrittääkö joku/jotkut ottaa minuun yhtettä?

 10. Jos kerran vastauksia saa niin, onko EVP nauhoitus sellaista että ”näiltä tasoilta” jonkun ääntä saadaan taltioitua ääninauhuriin? Itsellä taltioitui kerran pimeässä huoneessa joka oli hiljainen ja kokeilin nauhoitella, kuunneltuani jossakin nauhoituksessa kuului jonkinlainen miehen ja ikäänkuin lapsen ääni vaikka huone oli hiljainen.

 11. Voin kertoa oman ymmärrykseni mukaan, että juuri tuollaista se on. Tosin erilaiset äänet voivat johtua myös nauhurin laadusta ja taustaäänistä. Uskon kuitenkin, että henkienkin puhetta on mahdollista saada nauhalle.

 12. Oma tallennin on Digital voice recorder Olympus WS-110 ja eipä sinne pitäisi mitään ihmisen ääntä tallentua jos huone on hiljanen 🙂 ja laite tuskin tuo ihmisen ääntä sinne.

 13. Olisi hauska tietää tuleeko nämä äänet näiltä tasojen hengiltä, kun taas tuli pari kertaa videotallenteeseen mukaan miehen ääntä ja talossa olin vain minä mutta minun ääni se ei ollut :/

 14. hei mulla oisi kysymys onko mut abduktoitu ja oonko humanoidi elli en ihminen? ja onko mulla ihmisusia tai vampyyreja kaverinan lähetä sähkö postia aaro.loukiainen@gmail.com ps toivoisin että en oo kristus


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: