Kirjoittanut Wespa | 3 joulukuu, 2008

Skeptikko, uskovainen, ego ja kokemukset…


Minusta on varmaan aika montaa mielipidettä. Jotkut pitävät minua melkein 100% hihhulina, jotkut melkein 100% skeptikkona, sekä jotkut jonkinlaisena näiden välissä pyörijänä.

Mikä minä sitten olen? Tätä onkin tullut nyt viimeminuuteilla pohdittua ja ajattelin kirjoittaa tämän blogauksen koskien mm. tätä asiaa. Käsittelen tässä myös muita tämän hetken tuntoja.

Skeptikkous johtuu ihan siitä miten määrittelee skeptikon. Haaveilen mm. maapallon ulkopuolisesta elämästä ja henkimaailmasta, mutta silti olin tietyllä tasolla skeptikko. En kuitenkaan näe itseäni ns. yliskeptikkona, vaan mietin asioita monelta kannalta tyyliin ”se olisi voinut olla avaruusalus tai se olisi voinut olla luonnonilmiö” ja monesti jäinkin sitten kahden vaiheille, enkä osannut päättää oikein kumpaan uskoisin varsinkaan jos molempaan suuntaan oli molempiin valintoihin viittaavia asioita. Aika jännää. Mihin siis lopulta uskon, jos en uskonut skeptiseen, enkä uskovan näkökulmaan? Nyt tiedän, halusin tietää/uskoa molemmat näkökannat ja oppia niistä, samalla oppien itsestäni, mutta nyt kun tiedän sen, niin olenkin suuren valinnan edessä. Kumman tien lopulta valitsen? Tämä voi kuulostaa joidenkin mielestä kornilta, mytta olen valinnut kokemuksieni ja ajatusteni perusteella tien kohti lempeyttä ja rakkautta. Haluan siis uskoa ja luottaa rakkautta, sekä valoa täynnä oleviin henkiin.

Ennen pelkäsin mainita kokemuksiani julkisesti mm. leimaamisen pelossa, mutta nyt ymmärrän, että se ei haittaa vaikka jotkut pitäisivät minua hulluna, sillä kokemukset ovat täkeitä juurikin minulle. Kerron niistä, koska joillekkin lukijoille näistä on apua mm. tiedon muodossa ja ehkä hekin saavat voimaa kertoa omista kokemuksistaan. Tähän väliin ajattelenkin mainita rohkeasti pelkäämättä, että minulla on ollut mm. lähipäivinä vahvoja kokemuksia hengistä ja henkimaailmasta. Silti jollain tasolla en uskonut niihin, koska egoni esti todellisuuden näkemisen. Tunnen kuitenkin sydämessäni, että ne ovat todellisia ja olen kokenut niin ihmeellisiä asioita, että olen alkanut uskomaan entistä enemmän. Minusta tuntuu, että egoni on haihtumassa kokonaan pois ja se tulee helpottamaan asioita. Voin nyt entistä enemmän kertoa julkisesti kokemuksistani ja henkimaailmasta saaduista viesteistäni, koska olen antanut itselleni siihen luvan ja en enää pelkää muiden mielipiteitä. Päätin vaalia kaikkien mielipiteitä, koska tiedän, että voin arvostaa niitä mielipiteinä ja ymmärtää muiden näkökantaa ja omaa kehitystä, silti tietäen mikä on oma tieni.

Voin paljastaa sen verran, että tulen kirjoittamaan mm. egon vaikutuksesta -ja eroon pääsemisestä, sekä omista kokemuksistani lähipäivien ajalta. Uskon myös, että kokemuksia tulee lisää, sillä yhteys on vain voimistunut voimistumistaan. Tunnen olevani nyt entistä enemmän oma itseni.


Responses

 1. 😀 Ihanaa , että sinäkin Wespa tulit tänne kirjoittamaan 🙂
  Nyt täällä näkyy olevan lähes päivittäin jotain juttua, jota mielelläni luen.

 2. Mihin ihmeeseen minun eilen kirjoittamani kommentit ovat kadonneet?

  Siis tästäkin se, jossa sanoin, että oli todella hyvä, että sinäkin Wespa tulit tänne kirjoittamaa…. Ja tuosta HM: än kirjoituksesta, se ,että
  miksi nuita 2012 vuoden tapahtumia kuvataan ihan vastakkaisilla tavoilla esim. täällä, ja esim. tuolla…?
  http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/

 3. Aah…anteeksi todella paljon….:( Nyt se sitten yhtäkkiä näkyikin.

 4. Oli mennyt jostain syystä spämmeihin. Palautin. 2012 voidaan nähdä kahdella eri tavalla, koska tietääkseni on olemassa kaksi mahdollista tulevaisuutta. Toinen on se apokalyptinen maailmantuhotulevaisuus ja toinen on uuden ajan alku kohti rakkautta ja hyvyyttä… Jokainen sielu saa kuitenkin itse päättää kumpaan tulevaisuuteen haluaa mennä. Mikään ei voi estää uuden ajan alkua kohti viidennettä dimensiota, mutta niille jotka haluavat vielä jatkaa oloaan kolmannessa on siihen myös mahdollisuus. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: