Kirjoittanut Wespa | 2 joulukuu, 2008

Nyt-hetki


Mielestäni nykyaikana osa ihmisitä miettii ja huolehtii liikaa mennyttä, sekä tulevaa. On se ihmisen mieli vaan outo, kun se hakee menneitä negatiivisia asioita ja huolehtii niitä turhaan, vaikka kyseistä tapahtumaa ei voi enää muuttaa. Ainut mitä voit muuttaa on nyt-hetki.

Kuinka moni uskaltaa sanoa, että miettii enemmän positiivisia menneitä, kuin negatiivisia? Jos kuulut näiden harvojen joukkoon, niin onneksi olkoon.

Tärkeintä on kuitenkin nauttia tästä ja nyt. Elä nyky-hetkeä, koe ja nauti. Älä suunnittele tulevaisuutta, vaan ole tulevaisuutesi. Haikailetko esim. matkalle? Tee jotain asialle juuri nyt. Ala selailemaan matkatoimistojen sivuja, laske varantosi, tilaa matka. Jos mietit kokoajan mennyttä ja tulevaa, niin et saa nyt-hetkessä mitään järkevää aikaan. Tulevaisuudessa saat sitten taas pohtia, miten se ja se jäi tekemättä…

Älä siis kuluta energiaasi turhaan menneeseen ja tulevaan, vaan käytä se kaikki tästä hetkestä nauttimiseen. Ole, elä, nauti. Ala elämään haaveittesi mukaan.

Mainokset

Responses

  1. Tuossa pohdinnassasi oli jotain juuri minulle. Kiitos!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: