Kirjoittanut HM | 6 marraskuu, 2008

Kysymys henkioppaasta ja juttua unista


Sain sähköpostiini viestin, jossa henkilö kertoi, että oli yrittänyt ottaa yhteyttä henkioppaaseensa ja myöhemmin on tuntenut kylmän kohdan olevan aina vierellään. Hän kysyykin, että onko tuo kylmä kohta kenties hänen henkioppaansa.

Se voi olla hyvinkin mahdollista ja henkioppaan tapa ilmoittaa, että hän on aina apunasi. Se on varmasti henkiopas jos olet tuntenut positiivisuutta/rakkautta/hyvää energiaa ympärilläsi. Eli jos tunnetilasi on positiivinen ja hyvä, niin se luultavasti on sinun henkioppaasi. Jos se taas häiritsee sinua jotenkin, niin se ei välttämättä ole sinun henkioppaasi vaan joku muu henki.

Kannattaa pyytää henkiopastasi näyttäytymään unessasi tai antamaan jonkinlaisen viestin unen kautta. Näin tehdessä kannattaa ottaa paperi (vihko tms.) ja kynä sängyn viereen, johon sitten kirjoitat herättyäsi unen/unet mahdollisimman tarkkaan ylös. Oma henkioppaani on antanut minulle unessa erilaisia elämänohjeita. Tärkeintä on muistella unen loppuvaihetta, sillä yleensä siinä ainakin itselläni on ollut tärkeä symboolinen tarkoitus, mutta koko uni on tärkeä. Älä myöskään pelästy, vaikka unesi olisi ollut hieman pelottava loppuvaiheella ja olisit herännyt juurikin tähän pelkotilaan/pelästykseen, sillä se voi olla henkioppaasi tapa herättää sinut ja saada sinut muistamaan unesi tarkemmin. 🙂

Unitekniikkaan päätyessä, muista kirjoittaa uniasi ylös (heti kun heräät, etteivät unohdu) ja yritä tulkita niitä. Jos et saa niistä tolkkua, niin voit lähettää unesi myös minulle, niin voin yrittää niitä tulkita, mutta muista siinätapauksessa kertoa unesi mahdollisimman tarkasti pientäkin yksityiskohtaa ja tunnetilaa myöten.

Joitain symbolisia merkityksiä mitä itse olen unissa nähnyt ja myöhemmin tulkinnut:
Metsä/puut = Kuvaavat esteitä elämässä
Reppu (jossa mukana makuupussi tms.) = Kuvaa elämää ja varsinkin jos reppu meinaa tippua selästä pois, niin se voi kuvata sitä, että elämäntilanne on huono
Taikominen = Kuvaa luomista ja uuden asioiden tekemistä

Kysymyksiä voi edelleenkin lähettää Yhteys -lomakkeen kautta.

Mainokset

Responses

  1. Voiko oman henkioppaan kuvitella millaiseksi haluaa vai näyttäytyykö HÄN ?

  2. Se vähän johtuu. Oma henkioppaallani ei tavallaan ole minkäänlaista muotoa (hän on jokapuolella samaan aikaan), mutta hän voi näyttäytyä haluamassaan hahmossa unissani. Omissa unissani hän on näyttäytynyt mm. sukulaisena, sekä kummituksena.

    Sukulainen viittaa sukulaissieluun ja kummitus viittaa henkeen/henkimaailmaan. 🙂

    Kannataa myös kuunnella ja lukea tämä aihe, jossa neuvotaan tapa, jolla saa yhteyden omaan henkioppaaseen:
    https://henkimaailma.wordpress.com/2008/10/19/yhteys-henkioppaaseesi/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: