Kirjoittanut HM | 22 lokakuu, 2008

101 Tapaa Parantaa Elämänlaatuasi – Osa 1


Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut Wayne W. Dyer.

Listaa saa jakaa vapaasti eteenpäin, kunhan muistaa mainita lähteen, joka on siis https://henkimaailma.wordpress.com . 🙂

Toivottavasti näistä on apua elämässäsi.

Osa 1 – (1-10)

 • 1. Aloita. Sinun pitää aloittaa katsomaan kuka sinä olet ja miksi sinä olet tässä sen sijaan, että katsoisit ulospäin fyysiseen maailmaan ja kaikkeen mitä se sisältää. Tämä on sinun pyhä tehtäväsi.
 • 2. Kasva. Jokaisessa/joka puolella on olemassa näkymätön tietoisuus. Sinulla on mahdollisuus ja voima saada yhteys tähän ylimaalliseen älyyn. Sinulla on myös voima luoda omasta elämästäsi nautittava elämä, joka on täynnä onnea ja autuutta.
 • 3. Ime/varastoi energiaa kaikesta kauneudesta, joka ympäröi sinua. Kun teet näin, niin tästä energian vastaanotosta tulee elämäsi voiman ja hyvyyden lähde.
 • 4. Älä ajattele vihollisiasi. Sama älykkyys, mikä kulkee lävitsesi kulkee myös muiden ihmisten lävitse. Kun tiedät olevasi yhteydessä kaikkeen et voi käsittää toisia vastaan hyökkäämistä, etkä toisia kohtaan kohdistuvaa vihaa.
 • 5. Ole rauhallinen, koe hiljaisuutta ja kuuntele Jumalaa. Tuloksena tulee olemaan se, että sinä löydät ratkaisun jokaiseen sisäiseen ongelmaasi -on se sitten yhteydessä suhteisiisi, rahatilanteeseesi, terveyteen tai näkemykseen itsestäsi.
 • 6. Pidä mielessäsi, että vääryydet/epäkohdat tuovat kaaosta/sekaannuksia kun taas kommunikaatio tuo rauhaa. Jos olet vihainen jollekkin henkilölle elämässäsi, tee työtkä kommunikoidaksesi tälle kyseiselle henkilölle surullisista/loukatuista tunteistasi vaikka se tuntuisi kuinka vaikealta.
 • 7. Kirjoita ylös tämä ikivanha totuus ja lue se päivittäin (pistä lappu vaikka jääkaapin oveesi): Kun etsit itsellesi onnellisuutta se tulee aina välttämään sinua. Kun etsit onnea toisille, löydät sen myös itsellesi.
 • 8. Työskentele ollaksesi tyytyväinen siihen mikä olet. Älä miellytä toisia olemalla jokin muu mikä oikeasti olet. Sano itsellesiOlen se mikä olen ja se on aina ok, kunhan en satuta muita”.
 • 9. Rentoudu, äläkä ajattele tulevaisuutta. Anna ajatuksien tulevaisuudesta mennä menojaan. Tämän sijasta tee aktiivinen sitoutuminen siihen, että nautit tästä hetkestä ja tästä päivästä entistä enemmän. On vaikeaa saavuttaa mitään, kun olet stressaantunut lopputuloksesta tai tulevaisuudesta. Kun rentoudut ja alat olemaan rauhallinen, sinusta tulee enemmän inspiroitunut ja tehokkaampi.
 • 10. Päästä irti ”mitä enemmän, sen parempi” -konseptista. Tämä idea pitää meidät kiinni fyysisessä todellisuudessa. Voit korvata enemmän-on-parempi -periaatteen sisäisellä tyyneydellä, joka ei tarvitse lisää ollakseen hyväksytty tai sopiva.

Lue muut osat tästä

Mainokset

Responses

 1. 101 Ways To Transform Your Life. Koska tulee lisää käännös materiaalia ko. viestistä? Aion pitää kurssillani ohjatun 101 WTTYL -piirin ja tarvitsen lisää käännösmateriaalia;) – Kiitos etukäteen!

  Sivujesi viesti on lumoava ja uuden ajan airut!

  Esa

 2. Pitää päästä väkivaltaisuudesta eroon, en ajattele tappelemista enkä muuta turhaa

 3. Julkaisen mahdollisesti tänään 10 seuraavaa kohtaa. 🙂

 4. odottelen;)

 5. Ai ne olikin jo tuolla:) minä olla hyvin sokea…

 6. Tiedätkö, onko tästä koko kirjasta kunnollista ja ennen kaikkea fiksusti käännettyä suomennosta? Ü

 7. mihin sitä jos tänne on käännetty jo nuo 101? 😉

 8. Lahjaksi. 🙂 Meinaatko, ettei kirja sisältänyt kuin nuo kohdat? Niille ei ollut erikseen mitään lisätekstiä alakohtina?

  Miksi toi Jumala pitää aina sotkea kaikkeen? Vai siis, tarkoitetaankohan ton teoksen Jumalalla ns. sitä Jumalaa, johon vaiks evankelisluterilaiset käännytetään lapsest asti uskomaan? Alkaa niin ahdistaa noi viittaukset keskeluihin Jumalan kanssa sun muuta, mut ehkä mä sen sijaan keskustelen sit vaan jonku muun korkeemman voiman kanssa, ku J ei ole mulle The Henkilö.

 9. P-Man, itse kanssa tuota joskus ihmettelin ja sain jopa huonoja fiiliksiä kanssa siitä, että Jumala pitää sekoittaa joka paikkaan. Pääsin eroon tästä, kun ymmärsin, että Jumala sanaa käytetään yleensä, kun ei osata kuvailla tai ei ole tietoisuutta asiasta.

  Se taas, miten itse kokee sen sanan on jokaiselle eri, joten miksi kokea se itselleen ahdistuksena?
  Pääasiahan siinä on vaan, että sen viestin ymmärtää, ei se mitä Jumala sana siinä viestistä mahtaa jollekin toiselle tarkoittaa.

 10. Itse näkisin, että tässä Jumalalla tarkoitetaan kaikkeutta tai luontoa. Joskus siis kannattaa antaa luonoon/todellisuuden hoitaa ja kulkea virran mukana.

  Tähän ei siis kannata välttämättä sekoittaa kirsinuskon Jumalaa vaikka sekin voi olla hyvä näkökulma.

  PS. En tiedä onko tätä kirjana suomeksi missään.

 11. Tämä on se asia josta olen 100 kertaa jankuttanut, kristinusko tuhoaa ihmisten käsityksen Jumalasta. Ne jotka eivät usko Jumalaan, uskovat että Jumala on kuin kristinuskossa (siis että eivät edes ajattele muuta vaihtoehtoa Jumalalle, joko kristinuskon tai sitten ei ollenkaan!)

  Oi miksi, oi miksi pitää tuputtaa ihmiset kurkkuaan myöten täyteen kristinuskoa :/ Sanoo jollekin sanan Jumala, se näkee heti mielessään ”pappa pilven reunalla” ja sitten heti totaali kieltäytyminen asian suhteen.
  Kai se on sidottuna kulttuuriimme.

  Mutta itse ainakin tuossa käsitän sanan Jumala korkeimpana minänä, luontona, elämänä, energian lähteenä, ilona ja rakkautena. En vanhana ukkona!

 12. sori, ilmaisin itseni tökerösti. Muakaan ei jumalat ahdistele tai ahdista, vaan ajatus siitä, että Jumala-mielikuva nyt on se ”pappa pilvenreunalla” ja lisäks heebo ängetään kaikkialle. Ja sitten kun ihmisil kuiteski on se kulttuurisidonnainen Jumala-käsitys, tai sitten totaalinen Jumala-kielto päällä, se saa monilla negatiivisen reaktion aikaan ihan kaikessa, mihin Jussi vaan voidaan yhdistää. Ei hyvä. Minunkin ”Jumalani” on muuten ihan jotain muuta kuin tylsä, parrakas ukkeli, joka on kantanut kaiken maailman orjantappurat ja ristit jossain muinaisessa paikassa, jonka nimee en ees muista. Jumala on jotain hienoa hengellistä, puhdasta, erilaista… Hmm… Jotain niin paljon enemmän ja laajempaa kuin vain ihmisen ruumiin ja ihmismäiseen olemukseen puettu taruolento. Nyt ei passaa alkaa pohtia! Väsy iskee ja huomen pitäis jaksaa opetella golfia. Huokaus…

  Öitä kaikille! En kehoita rukoilemaan mutta jos joku haluaa niin tehdä, niin matra olkoon vapaa! 😉

 13. Minulle annettiin Jumalasta lapsena sellainen kuva, että en sen vuoksi oikein tykänny siitä sanastakaan.
  Ruukasivat jotku sanaoa, että jos teet jotain ilkeää ja syntiä niin Jumala puottaa kuuman kiven päälle. Se oli usein niin tuomitsevaa..

  Sain lapsuuteni kumminkin varttua perheessä jossa sain olla sellainen kuin olin. Tosin minun lapsuuteni oli vaikeaa, kun ajattelee lähtökohdat eli isä kuoli juuri ennen syntymääni jne. En kumminkaan ala tässä käymään vaikeuksiani läpi.
  Tärkeintä on, että ajattelen etten ole tänään se joka silloin olin, en käytä historiaani mittapuunani koska me ollaan paljon enemmän, me ollaan rakkautta jokainen..

  Jumala oli kauan minun sanastosta ulkona, aloin ajatella ja käyttää jumalaa aivan toisilla nimillä kuten Rakkaus ja Valo.
  Vasta myöhemmin opin ja ymmärsin, että se jumala mitä minulle ennen opetettiin oli vaan sen vanhan opin ja ajan käsityksiä. Minä en kuulu kirkkoon enkä mihinkään muuhunkaan vaan niinkuin monet täällä tietävät niin ei tarvi kuulua mihinkään kirkkoon tai lahkoon tietääkseen tai uskoakseen Rakkauteen/Jumalaan, se on meille kaikille ja se on meitä. Nyttemmin en vieroksu sanaa Jumala, sekin on saanut sydämmessäni paikkansa..

  Olen puhunut ja valoisaa päivää kaikille..:)

 14. Pman, minä kehoitan rukoilemaan, itseasiassa olen aiheesta ajatellut artikkelinkin kirjoittaa, siinä sitten oma mielipiteeni siitä puuhasta 😉

  askelma, arvostan tuollaista itse pohtimista ja ehtaa kyseenalaistamista! Niin löytää parhaat vastaukset

 15. ” 1. Aloita. Sinun pitää aloittaa katsomaan kuka sinä olet ja miksi sinä olet tässä sen sijaan, että katsoisit ulospäin fyysiseen maailmaan ja kaikkeen mitä se sisältää. Tämä on sinun pyhä tehtäväsi. ”

  En tajunnut… Valaiskaa?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: