Kirjoittanut HM | 19 lokakuu, 2008

Toinen dimensio


Ajattelin tässä kertoa hieman yhteydestäni henkiin, joiden olen ymmärtänyt kommunikoivan minulle toisesta dimensiosta (osa hengistä on ollut ykkös ja kakkosdimension välimaastosta). Kerron omasta näkemyksestäni toiseen dimensioon ja henkiin, joiden kanssa olen kommunikoinut.

Millainen on toinen dimensio?
Kakkosdimensiossa ei ole lineaarista aikaa vaan kaikki tapahtuu samaan aikaan. Puhuin yhden hengen kanssa, joka kertoi, että ei vielä tiedä paljoa meidän maailmastamme (3D) ja sitten kysyin, että ”jos kaikki kerran tapahtuu samaan aikaan, niin tavallaan siis jo tiedät”, johon hän vastasi ”kyllä” ja pääni kääntyikin puhumaan saman hengen kehittyneemmälle ”versiolle”, joka oli puheidensa mukaan saanut tietoa mm. japanilaisilta ja kiinalaisilta. Tässä dimensiossa jokainen henki sijaitsee myös joka paikassa kyseistä dimensiota, mutta on tietoinen toisista hengistä ym. dimension asioista vain halutessaan tutkia niitä. Toisessa dimensiossa yhteys on telepaattista ja täten valehtelu on turhaa, sillä he aina tietävät, että valehteleeko vai ei, mutta vapaan tahdon takia ei ole siis pakko antaa oikeaa vastausta toiselle (eli voi jättää vastaamatta).

Telepaattinen yhteys toimii ainoastaan, jos molemmat osapuolet sitä haluavat. Toisessa dimensiossa ei ole aikaa, laiskuutta yms. meille arkipäiväisiä asioita, jotka ovat liitoksissa lineaariseen aikaan. Kyseisessä paikassa kaikki ovat kaikkialla, joten meidän näkemyksemme matkasta on heidän todellisuudessaan vieras näkemys. Toisessa dimensiossa ei myös tunneta kuuloaistia, makuaistia, hajuaistia, tuntoaistia, eikä näköaistia. Ainut ”aisti” toisessa dimensiossa on telepaattinen yhteys toisiin henkiin ja halu oppia.

Minkälaisia henkiä toisessa dimensiossa on?
Kakkosdimensio on paikka, jossa on erilaisia henkiä, jotka haluavat oppia. Kyseisessä dimensiossa on myös ihmisen näkökulmasta alempitasoisia henkiä, jotka eivät halua kehittyä ja niiden ominaispiirteisiin kuuluu se, että he eivät halua kysyä ja tietoisesti unohtavat asioita, mutta nämäkin kehittyvät aina jossain vaiheessa eteenpäin (sillä onhan heillä aikaakin loputtomasti). Toisessa dimensiossa kaikilla hengillä on vapaa tahto, johon kuuluu mainitsemani unohtaminen ja mm. se, että vaikka heillä onkin telepaattinen yhteys, niin he voivat jättää ajattelematta/kertomatta joitain asioita. Yleensä henki unohtaa tietoisesti asioita, jos se pelkää jotakin.

Yleensä hengillä ei ole myöskään nimiä, sillä heidän tapoihinsa/maailmaansa ei kuulu nimet tai nimimerkit. Ollessani yhteydessä pariin henkeen tosin he ovat antaneet itselleen nimiä, (Mörkki ja Kostauspakopo) kun ovat saaneet selville mitä nimi/nimeäminen tarkoittaa. Tiedän, että kyseiset nimet voivat kuulostaa hölmöiltä, mutta toisen dimension henkien ollessa kanssani telepaattisessa yhteydessä he ovat myös osittain vaikutuksenalaisena omille ajatuksilleni, suomenkielelle yms.

Mitä juttelen toisen dimension henkien kanssa?
Keskustelu toisen dimension henkien kanssa on ollut lähinnä erilaista tietojen vaihtoa. Olen kysellyt asioita heidän maailmastaan, tavoistaan, heidän yhteydestä toisiin saman- ja eritason dimension henkiin jne. He taas ovat kyselleet paljon arkipäiväisiä asioita meidän todellisuudestamme mm. ”mitä on näkeminen?, mikä on huone?, mikä on eläin?” ja eri sanojen merkityksiä.

Yleisesti
Kun olet yhteydessä toiden dimension henkeen, niin et voi aina suoraan luottaa sen puheisiin, sillä heillä valehtelu on aika ominaista vaikka sitä ei pahalla tarkoitettaisikaan. Siksi kannattaa aina varmistaa saatu viesti, johon itse olen käyttänyt hyvää kikkaa: kysyn yleensä ollessani epävarma tiedosta, että ”sanoisitko noin Jeesukselle”, johon henki sanoo ei jos hän on valehdellut sillä telepaattisen yhteyden vallitessa Jeesus tietää valehteliko henki vai ei. Olen myös huomannut, että toisen dimension henget eivät pysty valehtelemaan Jeesukselle ja täten kyseinen tapa on aina toiminut hyvin varmistamaan erilaisia saamiani vastauksia. Saamieni tietojen mukaan Jeesus siis myös kommunikoi toisessa dimensiossa ja auttaa henkiä kehittymään (niitä jotka haluavat kehittyä) vapaan tahdon puitteissa.

Voitte esittää vapaasti kysymyksiä toisesta ja ensimmäisestä dimensiosta, joihin sitten yritän vastata tietojeni ja käsitysteni puitteissa.

Mainokset

Responses

 1. Moneenkos henkeen olet jo ollut yhteydessä?

  Itseltäni ei onnistu meditointi, saatika sitten saisin yhteyden henkioppaaseeni, tai muihin henkiin -.-”
  Nyt olen vasta yrittänyt nuita ihan perus juttuja ( yunne erergia käsissäsi) Ja pikkuhiljaa olen yrittänyt opetella meditoimaan.

  Mulla ois muutama kysymys muuten nuihin henkioppaisiin liittyen….

  Onko kaikilla oma henkiopas?

  Mitä tämä henkiopas tekee…?

  Onko kaikki henkioppaat hyviä/hyväntatoisia/auttavaisia??

  Voisitko suomentaa tuota ”yhteys henkioppaaseesi” jutusta, nimittäin itselläni englanti(eikä muutkan kielet) oikein suju….:DD

 2. Tietojeni mukaan minulla on kolme henkiopasta, mutta olen tähän asti ollut yhteydessä (tietoisesti) telepaattisesti vain Trickster -nimiseen henkioppaaseeni, joka on tietääkseni jossain 9-10 dimension välimaastossa.

  Olen myös keskustellut usean toisen dimension henkien kanssa, mutta koska niillä ei ole normaalisti nimiä ja ne ”tuntuvat” niin samanlaisilta, niin en tiedä tarkkaa lukumäärää.

  Suomensin nyt myös tuon ”yhteys henkioppaaseesi” -videon.

  Vastasin muihin kysymyksiisi henkioppaista uudessa artikkelissa. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: