Kirjoittanut HM | 4 lokakuu, 2008

Kanavointini


Kanavointini Federation of Lightilta.

Viesti:

Hyvät rakkaat ihmiset. Tämä on viesti teille kanavoituna Salusalta.

Rakkautta, iloa, lämpöä ja valoa teille rakkaat maan asukit. Aika yhteiseen kontaktiimme on lähellä ja monet teistä aistivat jo läheisyytemme. Aistitte läheisyytemme mm. lämpönä sydämessänne.

Teidän aikanne nopeutuu entistä enemmän ja olette entistä enemmän nyt-hetkessä, varsinkin nyt kun kontakti on lähellä.

Toivotan kaikki suomalaiset kontaktit julkaisemaan viestejään esim. netin välityksellä. Muistakaa myös keskustella keskenänne saapumisestamme myös suullisesti, sillä tämä helpottaa meidän työtämme.

Kannattaa tarkkailla ja kuunnella eläinten käyttäytymistä, myös he aistivat läheisyytemme.

Ilmestymisemme tulee tietoon myös Suomessa, ja kyllä tämä tarkoittaa sitä, että näette valoaluksen myös maassanne. 🙂

– HM / Valon Lapsi

Mainokset

Responses

 1. […] HM / Valon Lapsi […]

 2. Voisitko kertoa jos olis joku sellane sivu jossa kerrottas ohjeita et miten pääsis yhteyteen näitten henkien kaa yms. Olisin Tosi kiinnostunu näistä asioista.

 3. En tiedä mitään sivustoa, minkä avulla näihin pääsisi yhteyteen, mutta suosittelen harjoittelemaan meditaatiota ja oman sydämen kuuntelua. 🙂

 4. […] Nyt on myös ilmestynyt tietääkseni ensimmäinen julkaistu suomalainenkin kanavointi, jonka voit lukea henkimaailma -nimisestä blogista. […]

 5. Mitäs jos ja kun sitten 14.10 ei näy mitään. Tuleeko valomiehillä kutsu yllättäen toiselle planeetalle kun täällä ei riittänyt median kiinnostus ja usko?

 6. No voi sitä toivoa että se tulee suomeen, jos ees tulee.

 7. […] Kanavointini Kanavoin Salusaa Federation of Lightista. Viesti: Hyvät rakkaat ihmiset. Tämä on viesti teille kanavoituna […] […]

 8. MMoi Tuli tos Raamattuu luettuu ja siel kerrotaan että Jeesus on valo ja sitten testamenttihan tarkoittaa liittoa , eli eikös tässä ole sitten kyseessä uusi liitto elikkäs, -> Federation of light = Valon liitto , ja sitten raamatussa sanotaan näin , Jeesus nousi ylös, ja astui pilveen ja lähti sitten pois maanpäältä ennen kuin hän lähti, hän sanoi opetuslapsille että hän palaa samalla tavalla jolla oli lähtenytkin maan päältä, sen jälkeen kun Jeesus oli katoamaisilla opetuslasten näkyvistä taivaaseen ,niin heidän vierelleen ilmestyi kaksi valkoisen hohtava pukuista miestä…….. Sitten Elias ja toinen profeetta tai Jumalan mies lähtivät taivaaseen -> avaruuteen tulisilla vaunuilla vanhan testamentin aikana , n. 5000-2000 vuotta sitten ei tunnettu sanaa UFO joten he tietenkin käyttivät vastaavaan nimitystä UFO:ista. Sitten eräässä Suomalaisessa dokumentissa kerottiin , että UFO:ja näkyy eniten vuoristoisilla alueilla, Jumala johdatti Mooseksen ”pilven tapaisella” aluksella Egyptistä Israeliin vuoristoa pitkin!!! , pilvi oli raamatun mukaan Yöllä kirkas kuin tähti ja päivällä harmahtava , samat tuntomerkit pätevät myös nykyajan UFO:ihin. Elikkäs onkos, eikös tuo ole Jeesuksen paluu mikä tapahtuu kun Jeesus on valo ja nyt on jo tulossa sellainen liitto kuin Valon liitto -> eli Jeesuksen liitto 🙂

 9. Meinasi jo unohtua, itse toivotan Federation of Light:in tervetulleeksi maahan : )!!! Eli tervetuloa vaan , niin muuten ensi viikon tiistaina (14.10) on täysikuu ja 😛 samana päivä Valon Liittolaiset saapuvat : ).

 10. tai ilmestyvät pikemminkin sillä he ovat jo saapuneet 😛

 11. Joo ja : ) huomasin, että google-earthin satelliitti kuvissa näkyvissä pilvi aukoissa täytyy olla aluksia, sillä ne ovat symmetrisiä ja kiinteitä, niiden on pakko olla kiinteitä sillä ne vaihatavat paikkaa maapallolla ilman että muuttavat muotoaan!!! eli olen ihan innoissani kun näen heidän tulevan näkyviin ^^

 12. ”MMoi Tuli tos Raamattuu luettuu ja siel kerrotaan että Jeesus on valo ja sitten testamenttihan tarkoittaa liittoa , eli eikös tässä ole sitten kyseessä uusi liitto elikkäs, -> Federation of light = Valon liitto , ja sitten raamatussa sanotaan näin , Jeesus nousi ylös, ja astui pilveen ja lähti sitten pois maanpäältä ennen kuin hän lähti, hän sanoi opetuslapsille että hän palaa samalla tavalla jolla oli lähtenytkin maan päältä, sen jälkeen kun Jeesus oli katoamaisilla opetuslasten näkyvistä taivaaseen ,niin heidän vierelleen ilmestyi kaksi valkoisen hohtava pukuista miestä…….. Sitten Elias ja toinen profeetta tai Jumalan mies lähtivät taivaaseen -> avaruuteen tulisilla vaunuilla vanhan testamentin aikana , n. 5000-2000 vuotta sitten ei tunnettu sanaa UFO joten he tietenkin käyttivät vastaavaan nimitystä UFO:ista. Sitten eräässä Suomalaisessa dokumentissa kerottiin , että UFO:ja näkyy eniten vuoristoisilla alueilla, Jumala johdatti Mooseksen “pilven tapaisella” aluksella Egyptistä Israeliin vuoristoa pitkin!!! , pilvi oli raamatun mukaan Yöllä kirkas kuin tähti ja päivällä harmahtava , samat tuntomerkit pätevät myös nykyajan UFO:ihin. Elikkäs onkos, eikös tuo ole Jeesuksen paluu mikä tapahtuu kun Jeesus on valo ja nyt on jo tulossa sellainen liitto kuin Valon liitto -> eli Jeesuksen liitto :)”

  Tuon tapaista olen itsekkin miettinyt ;)) Ja viellä samaan aikaan on tuo täysikuu, mikä merkkaa, että voimme kutsua hyviä henkiä täyden kuun aikaan ;DD

  Lisäksi nuo ”näkymättömät alukset”, tuntuvat aika toellisilta myös… Mutta yksi juttu mietityttää. Miksi niitä on ainakin kaksi?? Se kolmion muotoinen, ja se viiskulmion muotoinen…

  No nähdäänpä ainakin sitten 14.10.08 tapahtuuko mitään :DD

 13. varoppas tuota kanavointi juttua!! ei ne mitään ufoja ole kummiskaan! mielikuvitus vaan laukkaa sinulla. newage on tällähetkellä ehkä pahin uskonto… jos sellasta on..siis pahinta. sillä se ei ole vielä näyttänyt kynsiään..
  tottakai kaikki valtauskonnot ovat menettäneet uskottavuutensa.. ja mihin ihmiset sitten kääntyy..no. siihempä tietenkin mitä tyrkytetään ja jolla ei ole vielä veristä alistus historiaa..ja kykenemättöminä menemään itseensä hädän ja pelon vuoksi.. tarttuvat heti ensimmäiseen miellyttävään ”valmiiseeenpakettiin”” sitä hallitsevat tahot tahtovatkin.. mitä jos ottasitte ihan rauhassa aikaa ja miettisitte itse?.ei valta uskontoja enää kahlitsemassa moniulotteista luovuuttasi ja tuhoamassa henkisyyttäsi..voisit oppia vanhan pois ja kaiken uudestaan niikuin sinun oli alumperin tarkoitettu ennenkuin ihmisten alistamis kulttuuri ottisinut.menkää rakkaat ihmiset itteenne.ei uskontoa tarvitse henkiseen tietoisuuteen se on vain tiellä..sillä se on silkkaa ehdollistettua hallinta järjestelmää.ja estää yhteyden todelliseen äärettömään energian lähteeseen joka on ajan ja tilan tuollapuolen ja manifestoi ihan mitä tahansa sinä haluat…tiedän että aluksi pelottaa, mutta ei pelon vuoksi kannata itsestään ja luomisvoimastaan luopua.

 14. Olen miettinyt ihan samoja asioita kun ’minäpä_vaan:P’

  tässä on mielenkiintoinen video http://www.youtube.com/watch?v=2mHe211mLV0 kannattaa katsoa! myös osat 2 ja 3. Ikivanhoissa maalauksissa joissa esiintyy myös Jeesus, taustalle on maalattu UFOja.. Lisäksi muinais egyptiläisten tauluissa on kuvia ”enkeleistä”! Tämä oli siis 2000vuotta ennen Jeesusta. Enkeleiden siivet kuvastivat kykyä lentää ja hohtava rengas pään päällä sitä että kyseiset olennot hohtavat, hehän ovat valontuojia 😛 miettikää.. Muinais egyptiläisten kuvissa on myös ollut joku pyöreä esine jolla oli siivet (kyky lentää) HMMM.

  Uskon 100% siihen, että valontuojat ovat käyneet täällä mm. muinais egyptiläisten aikaan.

 15. Mitä toi muuten siis tarkottaa 14.10 että tulee jotain tänne? niin mä löysin tän sivun just ja rupesin lukee näitä juttuja voiko joku selventää? 😀

 16. Hellu87 katso nämä linkit läpi:
  http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/09/16/avaruusolennot-nayttaytyvat-14102008/
  http://paranormaaliblogi.wordpress.com/tag/kontakti/

 17. varoppas tuota kanavointi juttua!! ei ne mitään ufoja ole kummiskaan! mielikuvitus vaan laukkaa sinulla. newage on tällähetkellä ehkä pahin uskonto… jos sellasta on..siis pahinta. sillä se ei ole vielä näyttänyt kynsiään..

  En ole kristitty, enkä kuulu mihinkään New Age lahkoon tms. Olen ateisti, mutta uskon silti mm. Jumalaan ja Jeesukseen.

 18. mitähä?!uskovainen-ateisti!!hihi on kyllä ihme uskonto 😀 lol
  no mikäs siinä.. kuullostaa hyvältä!

 19. Se tarkoittaa sitä, että en anna minkään uskonnon rajoittaa omaa uskoani tai maailmankuvaani. Olen siis ateisti ja uskon niihin asioihin kun uskon. Uskon Jumalia ym. olevan paljon enemmän kuin tiedämmekään (toki on vain yksi kaikkein suurin Jumala).

  Jumala on osa meistä jokaista ja meidän tarkoitusenamme on luoda ja kulkea omia polkujamme haluamallamme tavalla. Mm. vatikaani rajoittaa ihmisiä kieltäen homoliitot ja määrittäen mm. sunnuntain pyhäksi päiväksi jne…

 20. En pilaile, jos kommentoin että minusta on tuntunut oudolta jo pidemmän aikaa. En osaa kanavointiasioita, mutta tiedän että ei ole eka kerta, että vaistoan jotain joka on tulossa.

  Henkilökohtaisesti en oikein usko, että juuri tämä asia olisi asiaan liittyvä .. mutten voi pelkästään unohtaakkaan, jos tämä mitä tunnen vaikuttaa jo käyttäytymiseen. Liian moni asia tapahtuu että olisi vain yhteensattuma.

  En käytä huumaavia aineita, joten ei johdu siitäkään 🙂

 21. Hihii no missä UFOT?

 22. http://asd.fi/~petri/valot/ kattoppa tota!!! jotai tollastako ne odottelee??

 23. ”Kannattaa tarkkailla ja kuunnella eläinten käyttäytymistä, myös he aistivat läheisyytemme.”

  Meillä on täällä kotona viisi pientä seeprapeippoa, yleensä aika hiljaista porukkaa mutta kun rupeaa kommunikoimaan niitten kanssa niin ääntähän niistä lähtee. Mutta tänää (14.10) tosiaan huomasin niiden käyttäytymisessaä outoja piirteitä, lintumme pitivät aikamoista metakkaa koko päivän ja lensivät levottomasti häkissään. EPäilinkin tätä että ne aistivat nämä vierailijat. Linnut olivat yhdessä vaiheessa peloissaankin, menin niiden luo ja ne väivät kököttämään orrelle 2-4 minuutiksi TÄYSIN LIIKKUMATTOMINA. Onko tämä merkki siitä että kontakti on lähellä?

 24. no toivottavasti löytyy muutakin kun noi kuvat kuusta mitkä lähetin..onhan se hieno täyskuu :D.. mut ufot loistaa pelkästään poissaolollaan.. aika noloa että menit ihan tosissasi kanavoimaan jotai newage-hippien suggestoimaa ufoa…sulla on ääniä päässäs jos jotain kanavoit 🙂

 25. höh! kyllä harmittaa kun eilen odotin niin innoissani että jotain tapahtuisi :< tylsää tälläinen odotuttaminen… tosin, päivällä kun olin kevelyllä taivaalta kuului outuja ääniä. saattoivat olla vaan lentokoneita, mutta ääni katosi ja toistui aika tasaisin väliajoin :p

 26. Mitä Suomen ilmatilassa oikein liikkuu, kun olen kahden viikon aikana nähnyt useita hornetteja ryhmässä lentelevän välillä ”ympyrää” ja lentäen vain ohi, menossa jonnekkin?

 27. No ohhoh…..uskon kun näen. nykytekniikalla on helppo tehdä ”aidon” näköistä materiaalia.

 28. Mistäpäin Vileta oot? Kuopiossakin lennelly taloni yli monta kertaa lähiaikoina ja matalalta .D

 29. Turusta n.30 km pohjoiseen, taas eilen lensi hornetti todella matalalla, kierteli ja näytti ”etsivän” jotain.

 30. Annamme valonlapsille ilmaisen kodin uudeltamaalta.
  Tule mukaan rakentamaan ekotaloa meille kaikille järven rannalle.
  Olet lämpimästi tervetullut mukaan.
  http://www.facebook.com/valonlapset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: